<  
>  

DIPS

IT: Hardware / Software, Konsulenttjenester: IT

DIPS ASA er et økonomisk solid selskap i sterk vekst. Vi er den største leverandøren av systemer for elektronisk pasientjournal til sykehusene i Norge. Vi har konsern- og rammeavtaler for helseforetakene i Helse Sør-Øst RHF, Helse Vest RHF og Helse Nord RHF. Vi har kontorer i Oslo, Trondheim, Bodø og Tromsø.

\Fornøyde kunder og høy kvalitet er svært viktig for oss, og vårt kvalitetssystem er sertifisert etter NS-EN ISO 9001-2000 standarden. I tillegg er vi sertifisert fra Microsoft som programvarepartner og fra Oracle som partner. Utvikling av programvare for sykehus setter spesielt store krav til brukervennlighet, funksjonalitet og sikkerhet. Derfor er brukermedvirkning en viktig faktor i videreutviklingen av systemene våre.

Vi samarbeider nært med kundene våre for å utvikle og kontinuerlig videreutvikle systemer som er tilpasset brukernes behov, bl. a. gjennom flere kundepanel hvor kundene kan delta i diskusjonen om videreutvikling av DIPS-systemene. DIPS ASA eies av de ansatte (60 %) samt Nordland Fylkeskommune, Vest-Agder Fylkeskommune og Diakonhjemmet sykehus.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Jernbaneveien 85 8037 Bodø