Commfides Norge

Konsulenttjenester: IT
Commfides Norge AS ble etablert sommeren 2005 for å møte behovet for en uavhengig norsk utsteder av PKI sertifikater for sikker elektronisk ID, og distributør av SSL sertifikater for sikker elektronisk kommunikasjon med nettsteder. Distribusjon av SSL sertifikater begynte høsten 2005 gjennom bl.a. overtakelse av virksomheten til SSL Nordic, og inngåelse av distribusjonsavtale med flere IT serviceselskaper og organisasjoner i det norske markedet. Commfides har etablert egen produksjon av e-ID i Norge, og retter sin anvendelse av PKI teknologien mot elektronisk kommunikasjon, sikker e-post og online identitetsadministrasjon. Commfides ble som en av de første i Norge registrert som tilbyder av kvalifiserte sertifikater av Post og Teletilsynet i desember 2005, og er dermed et offentlig godkjent tillitssenter og utsteder av kvalifiserte elektronisk sertifikater som gir brukerne godkjent e-ID. En godkjent e-ID kan blant annet brukes til sikker handel og kommunikasjon på nettet, adgangskontroll, kryptering og elektronisk signering. Selskapet teller i dag 15 medarbeidere og har over 100 kunder innen offentlig virksomhet og store norske bedrifter.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Commfides Norge

Adresse

Postboks 405 1327 Lysaker