<  
>  

NORREQ AS er et bemannings- og rekrutteringsselskap som driver utleie av tjenester innen teknisk arbeidskraft. Vi tilbyr kvalifisert kandidater i kombinasjon med kostnadseffektive løsninger. Våre hovedfagfelt er rørleggere og elektrikere til næringsbygg, sykehus, skoler, leiligheter, eneboliger, kontorer, større eiendomsprosjekter eller skipsverft. 

I vår visjon har vi fokus på å levere kvalitet på alle områder. Vår strategi er også et sentralt verktøy i selskapets ønske om positiv oppmerksomhet og tillit innenfor bemanningsbransjen. Alle ansatte i NORREQ har en plikt og et ansvar for å ta eierskap i denne strategien.

Vår misjon: NORREQ skal ha kvalifiserte fagarbeidere som kan integreres og arbeide selvstendig i alle våre kunders prosjekter på kort varsel.

Fakta om Norreq
Hovedkontor
Solgaard Skog 11
Antall ansatte
51-200
Etablert år
2016
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Moss
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos Norreq

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant
Fortløpende Moss

Bli kjent med Norreq AS

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Rekrutteringsleder
Jobbmuligheter (3)

Fakta om Norreq

Adresse

Solgaard Skog 11