<  
>  
AB Invest er den ledende aktør innen hotellutvikling i Norden. Investeringsstrategien er å bygge nye store fasiliteter som har sentral beliggenhet, er moderne og har høy kvalitet med tanke på arkitektur, interiør og leietakere/drivere. Konsernet har gjennom mange år bygget opp en sterk relasjon til Nordens ledende hotelloperatører. Konsernet består av to eiere, Arthur og Anders Buchardt, og fem ansatte. Stillingen vil inngå i et lite og dynamisk team som alle brenner for å løfte konsernet videre. Organisasjonen er meget beslutningsdyktig og har høy gjennomføringsevne. Konsernet har levert prosjekter på løpende bånd de siste årene, deriblant Fýri Resort i Hemsedal, Mjøstårnet (verdens høyeste trehus på 85,4 meter) og Favn på Hafjell. Konsernet er i stadig vekst og har flere spennende prosjekter både under bygging og under utvikling.
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos AB Invest

Vi er i sterk vekst og vår ambisjon er å være en langsiktig forvalter og fremtidsrettet utvikler av næringseiendom i
12.02.2023 Hamar

Rekrutteringskalender

  • FEB 12
    2023
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om AB Invest