Casinetto borettslags barnehage

Utdanning / undervisning
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Casinetto borettslags barnehage

Casinetto borettslags barnehage søker en ansvarsbevisst, trygg og leken barnehagelærer og barnehage assistent. Du har gode evner til å samarbeide og har en genuin interesse for å bidra til å skape en god barnehage.Barn, foresatte og personalet ønsker deg som er positiv, utadvendt og glad. Du er god på kommunikasjon med barn, foreldre og kollegaer. Har du kunnskap om barns oppvekst og utvikling er det en fordel. Du må like å jobbe tett på andre mennesker, men også kunne jobbe selvstendig.Vi ønsker Deg som tørr å leke, som byr på deg selv, og ikke er redd for å utforske eller undre deg over stort og smått sammen med barn og voksne! Du trenger verken å kunne fly eller vite alt, men det kreves at hodet, hjertet og armene kan gi omsorg, se hvert barn for den de er, trøste, oppdage, føle og fantasere seg helt opp til månen om det er Du er dit reisen går. Du er ansvarsbevisst, pålitelig og fleksibel. Du er flink til å ta initiativ, og at du trives ute er et must.Ansvarsoppgaver:Være tilstede for barna og oppmuntre til selvstendighet og omsorg for hverandre.Veilede barna til selv å løse konflikter og til å sette egne grenserVære engasjert i lek og tilrettelegge så ingen faller utenfor i lekenIvareta barnegruppenFølge opp veiledning gitt av pedagogisk leder , og delta i planlegging og gjennomføring av for eksempel samlingstunder og andre aktiviteter.Delta og bidra på personalmøter og foreldremøterHolde deg faglig oppdatert og dele erfaringer med kollegerBidra til et godt og trygt lærings- og arbeidsmiljø for barn og ansatteBevare og videreutvikle det gode foreldresamarbeidet.Være med å videreutvikle barnehagenVi tilbyr:Et arbeidsmiljø med engasjerte, reflekterte og faglig dyktige medarbeidere.Kompetanseutvikling av alle ansatteEt personal med fokus på barna og deres hverdagTrivelige omgivelser med Vigelandsparken og den engelske park som nærmeste naboBarnehagen holder stengt juli, julaften, romjul og i påskenGode lønnsbetingelser og pensjonsordningKvalifikasjoner:Gode norskferdigheter, både muntlig og skriftligFor personer med annet morsmål enn norsk eller samisk, bestått norskprøve A2 (skriftlig) B1( leseforståelse, lytteforståelse og muntlig).For barnehagelærerstillingen, ha godkjent utdannelse som barnehagelærer.Før du kan tiltre stillingen må gyldig politiattest iht § 19 i Barnehageloven fremlegges. Adresse: Gustav Vigelandsvei 36,0274 Oslo
26.08.2019 Oslo

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Casinetto borettslags barnehage

Adresse

Gustav Vigelandsvei
0274 OSLO