<  
>  

WALL-IT er lyddempende, naturlige, miljøvennlige og bærekraftige løsninger som forbedrer akustikken. Vi inviterer naturen inn for å skape et lunt og harmonisk interiør hvor du kan senke skuldrene og redusere stress. Vårt ønske er å utfordre det etablerte ved å tilby nytenkende og spesialproduserte interiørprodukter i Norge. Med WALL-IT får du et livlig alternativ til nakne gipsvegger, maling, panel og keramiske fliser. 

Vi er en norsk familiebedrift med base på Skøyen i Oslo. Vi kom på nett i 2015 og har siden da opparbeidet oss en fin kundeportefølje av private- og bedriftskunder som vi er veldig stolte av. Vi leverer produkter til hele Norge og bringer naturen inn i ditt hjem. 

Våre løsninger gir innovative, sanselige og taktile vegger som setter farge på tilværelsen og skaper behagelige rom. Våre kolleksjoner kan enkelt kombineres. Det gir deg muligheten til å designe ditt unike og personlige uttrykk.Tradisjonelle akustikkprodukter i markedet blir av mange betegnet som kjedelige. Vi ønsker å tilby dekorative og skreddersydde lyddempende løsninger. Den skandinaviske trenden med å bruke harde flater som betong, glass og gips krever lyddempende tiltak for å redusere uønsket gjenklang. Verdien av behagelig romakustikk er upåklagelig – det vet alle som har bodd i hus eller vært på kontor med dårlig akustikk. 

Fakta om WALL-IT AS
Hovedkontor
Hovfaret 4b, 0275 Oslo
Antall ansatte
1-10
Etablert år
2015
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Jobbmuligheter i WALL-IT AS
Jobbmuligheter i WALL-IT AS

Er du vår nye CNC-operatør i Oslo? Vi opplever stor vekst og søker nå etter en CNC-operatør som skal være med på å skape fremtidens vegger. Det vil bli en variert jobb hvor du får arbeide på spennende prosjekter både til bedrifter og privatpersoner. WALL-IT bringer inn naturen på en elegant måte og skaper en harmonisk og lun atmosfære med god akustikk. Hos oss får du være med på å utvikle fremtidens vegger i innovative naturmaterial. Du blir med på en fantastisk spennende reise sammen med hyggelige kollegaer. Verkstedet ligger sentralt på Skøyen i Oslo nær tog, trikk og buss.

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Er du nyutdannet innen CNC ønsker vi å komme i kontakt med deg. Vi får til stadighet inn mange spennende prosjekter og skal ansette en ny CNC-operatør. Se stillingsannonsen for ytterligere informasjon. Som nyansatt lover vi at du vil få varierte arbeidsoppgaver og være med på å skape spennende produkter til vegg og himling i vakre lyddempende naturmaterialer. Sammen skaper vi fremtidens vegger på naturlig vis!

Sammen skaper vi fremtidens vegger

Noen utvalgte prosjekter i Oslo

Bilder fra arbeidsplassen HUB WALL-IT

De ansatte
  • Jeg stortrives i WALL-IT da jeg får jobbe med bærekraftige akustikk produkter jeg vet hjelper andre til å få et bedre innemiljø. Arbeidsplassen er kreativ og fleksibel og ingen dag er lik. Det gir energi å få jobbe med fantastiske naturprodukter og skape noe nytt.
    Bente Sundt Hansen Markedsansvarlig
  • Det beste med å jobbe i WALL-IT er at det er en kreativ arbeidsplass hvor du får jobbe med fantastiske naturprodukter og bearbeide disse til flotte akustikkprodukter til vegger og himlinger både til bedrifter og private kunder. På showroomet på Skøyen møter vi mange spennende interiørarkitekter og sammen løser vi deres kunders akustikkproblem med innovative og naturlige løsninger.
    Ingvar Hagen Gründer

Inviter naturen inn og skap et behagelig innemiljø med god akustikk ✅

Ansattgoder
Fleksibel arbeidstid
Personalrabatter
Hos oss får du
Hyggelige kollegaer
Fleksibel arbeidstid
Variert arbeidshverdag
Jobbe med innovative material
Kreativt arbeidsmijø
Utviklingsmuligheter
Bildegalleri

Kontaktperson

Gründer & Markedsansvarlig

Filmer

Jobbmuligheter (2)

Fakta om WALL-IT AS

Adresse

Hovfaret 4b, 0275 Oslo