<  
>  

Temp-Team

Rekruttering / HR / Bemanning
TEMP-TEAM er det personlige bemanningsbyrået. Du får et mindre byrå's oppmerksomhet og en stor virksomhets ressurser. Vi bemanner alle stillingskategorier, yrkesområder og alle bransjer.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Temp-Team

Er du kanskje STUDENT som trenger en SOMMERJOBB ? Har du lyst til å prøve deg som SERVITØR i sommer? Har du lyst til å jobbe på UTESERVERINGEN på uterestaurant i DRAMMEN ? Kanskje med Drammens beste beliggenhet...Her får du jobbe både ute og inne. Men du må være klar for å jobbe hardt i et veldig hektisk miljø med mange kunder og mye løping!Så du må stå på og være skikkelig utholdende ! Og du kommer til å bli både sprek og sterk i løpet av et par måneder - og i tillegg få betalt for det!Hvis du tenker at...ja! JA - DET har jeg lyst til, da må du søke. Vi forventer ikke lang erfaring, eller egentlig må du ikke ha erfaring i det hele tatt....du får nemlig opplæring.. ..MEN du, det er en selvfølge at du er service innstilt du snakker norsk du er over 20 år du har gode samarbeidsevnerAv oss får du selvfølgelig LØNN , en morsom JOBB hvor du treffer mange spennende og hyggelige MENNESKER , og alle disse andre tingene som er en selvfølgelighet når man har en jobb.Send en kort søknad og sleng med din cv, så tar vi en prat. Oppstart er så fort du kan når skolen tar slutt, eller sånn i midten av juni.Gleder meg til å høre fra deg! Adresse: 7069 Trondheim
08.04.2020 Trondheim, Drammen
Er du kanskje STUDENT som trenger en SOMMERJOBB ? Har du lyst til å prøve deg som SERVITØR i sommer? Har du lyst til å jobbe på UTESERVERINGEN på uterestaurant i DRAMMEN ? Kanskje med Drammens beste beliggenhet...Her får du jobbe både ute og inne. Men du må være klar for å jobbe hardt i et veldig hektisk miljø med mange kunder og mye løping!Så du må stå på og være skikkelig utholdende ! Og du kommer til å bli både sprek og sterk i løpet av et par måneder - og i tillegg få betalt for det!Hvis du tenker at...ja! JA - DET har jeg lyst til, da må du søke. Vi forventer ikke lang erfaring, eller egentlig må du ikke ha erfaring i det hele tatt....du får nemlig opplæring.. ..MEN du, det er en selvfølge at du er service innstilt du snakker norsk du er over 20 år du har gode samarbeidsevnerAv oss får du selvfølgelig LØNN , en morsom JOBB hvor du treffer mange spennende og hyggelige MENNESKER , og alle disse andre tingene som er en selvfølgelighet når man har en jobb.Send en kort søknad og sleng med din cv, så tar vi en prat. Oppstart er så fort du kan når skolen tar slutt, eller sånn i midten av juni.Gleder meg til å høre fra deg! Adresse: Bragernes torg 4,3017 Drammen
08.04.2020 Drammen

Rekrutteringskalender

  • APR 08
    2020
    8 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Temp-Team