<  
>  

THINK

Engineering, Høyteknologi / Elektronikk, Industri og produksjon

Ikke bare kjør - THINK!

Som et av de mest karboneffektive bilselskapene i verden, er vår visjon å tilby en bedre måte å kjøre på - karbonfritt og bekymringsløst.

Grønt betyr kjør!

Vi ønsker å endre måten folk tenker på bil. Hvem sa at vi måtte slutte å bevege oss for å redde planeten? Hvem sa at å hjelpe miljøet handler om å stå stille? Utviklingen av lavutslippsbiler har bare så vidt fatt satt opp farten, men THINK er en pioner innen feltet. Vi har designet og bygget helelektriske biler siden tidlig på 1990-tallet. Det er over 30 millioner km utslippslippsfri bilkjøring så langt.

Bli med oss å endre verden – en bil om gangen.

Det er på tide å tenke på en ny måte, og vi ønsker å gjøre endringen enkel for deg. THINK kombinerer ny teknologi og skandinavisk design for å gi deg praktisk og moderne elektriske biler. Vår nyeste generasjon THINK City er verdens første elbil som har mottatt den europeiske typegodkjennelsen for personbiler - etter en rekke tøffe tester og valideringer. Den er smidigere og morsommere å kjøre i travle urbane miljøer enn tradisjonell biler, og den gir deg ren, sikker og problemfri mobilitet.

THINK City er markedsledende innen rekkevidde og kjørbarhet. Den har en topphastighet på 110km og gir deg 160 km rekkevidde på én lading fra en helt vanlig stikkontakt. Å kjøre den koster deg bare 1, 59 kr mila, den er tre ganger så energieffektiv som vanlige biler og trenger nesten ikke vedlikehold. Den første serviceavtalen kommer etter 20 000 km og det er kun for å bytte pollenfilter. Best av alt er ingen eksos - og den er tilgjengelig nå!

Antall ansatte

Vi er i dag over 140 ansatte.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Jobbmuligheter i THINK
Jobbmuligheter i THINK

THINK er et internasjonalt ledende kompetansesenter for design, utvikling, sammenstilling og salg/lisensiering av miljøvennlige biler og teknologi.

Som medarbeider i THINK vil du få en unik mulighet til å være med å bygge opp en organisasjon fra bunnen av. Du kan forvente et internasjonalt fokus og nettverk, både i USA, EU og Asia, samt et stimulerende internasjonalt arbeidsmiljø som utvikler spennende produkter i skjæringspunktet mellom teknologi, miljø og forbruker.

Bildegalleri

Filmer

Adresse

THINK
IT Fornebu
Rolfsbuktveien 4F
N-1364 Fornebu