Effectio

Management consulting, Rekruttering / HR / Bemanning
Effectio opererer ofte i skjæringspunktet mellom organisasjons- og forretningsutvikling, hvor Talent Management (strategisk kompetansestyring) er en fellesnevner for hvorledes vi bidrar til at våre kunder tenker strategisk og helhetlig omkring sitt arbeid med humankapitalen. Samtidig sørger vi for at tiltakene er forankret i strategien og at de bidrar til en reell effekt. Vi er spesielt opptatt av hvorledes den globale kunnskaps-økonomien, og kunnskapsarbeidere som gruppe, stiller nye krav til organisasjonspsykologien når det gjelder støtte til organisering, ledelse, teknologi, marked og forretningsutvikling, samt belønning og insentiver. Vi har samlet mer enn 30 års erfaring fra ledelse og rådgivning og opparbeidet en unik kunnskapsbase som er til nytte for våre kunder. Ved å benytte Effectio vil dere derfor få; 1) Erfarne rådgivere innen ledelse, organisasjon, forretningsutvikling/fusjoner, strategi og rekruttering. 2) Rådgivere som er trygge på seg selv og som gir ærlige og konkrete råd og tilbakemeldinger. Du får ikke "ja-konsulenter". Vi har lang internasjonal erfaring fra rekruttering på tvers av landegrenser og rådgivning/ teamutviklingsprosesser for multikulturelle ledergrupper. Alle våre konsulenter har også lang ledererfaring.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Effectio

Adresse

Sandakerveien 24 C Bygg A1, 4 etg 0473 OSLO