Argo Securities

Investment banking, Investment management, Finans -verdipapirer / megling
Argo Securities AS ble etablert i oktober 2008 av SpareBank 1 Gruppen sammen med en gruppe ledende ansatte, som alle har bred erfaring fra norske og internasjonale verdipapirmarkeder. Bakgrunnen for etableringen var SpareBank 1 Gruppens ønske om å etablere et majoritetseid verdipapirforetak og kompetansemiljø innenfor både rådgiving, analyse og transaksjoner. Argo Securities har hovedkontor i Oslo, samt en corporate finance-avdeling i Stockholm. Siden selskapet ble etablert har vi vokst fra 36 til ca. 70 ansatte, og er i stadig vekst. Som en del av SpareBank 1-alliansen, Norges nest største finansgruppering, er Argo Securities i ferd med å etablere seg som en toneangivende aktør i Norge. Argo Securities driver virksomhet innen analyse, aksjemegling, fremmedkapital, alternative investeringer og corporate finance.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Postboks 1398 Vika 0114 Oslo