<  
>  

MelodiLab

Kultur / Kunst / Øvrige kreative fag

Hos MelodiLab tilbyr vi moderne musikkundervisning hvor eleven står i fokus. Vi gir privatundervisning i gitar, bass, piano, trommer og musikkproduksjon. I tillegg spesialiserer vi oss på gruppetimer i band og produksjon. Hos oss setter vi både pris på spesialisten og alt-mulig-personen innenfor det utøvende musikkfeltet. 

Fakta om MelodiLab
Hovedkontor
Bærum
Antall ansatte
1-10
Etablert år
2021
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Oslo, Bærum
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos MelodiLab

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant
Fortløpende Oslo, Bærum
Jobbmuligheter i MelodiLab
Jobbmuligheter i MelodiLab

Når du jobber hos oss vil det være store muligheter for å få flere elever og mer ansvar. Vi er en skole i vekst og som følge av utvidelse vil det alltid komme gode muligheter for våre ansatte. 

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Vi tilbyr perfekte stillinger for musikkstudenter og nyutdannede da jobben foregår i ukedagene på kveldstid og er lett å kombinere med studier eller andre jobber på dagtid. Det vil være gode muligheter for å få mer jobb hos oss i fremtiden. 

Bli kjent med MelodiLab

Lederne
Dette er vi best på Om våre produkter og tjenester
  • Vi er de beste i bransjen på å tilrettelegge undervisningen for elevene våre. Den varierte og kreative arbeidshverdagen er aldri kjedelig da man kan legge opp til læring gjennom prosjekter som er givende både for elevene og de ansatte.
    Kristoffer Ulven Kreativ leder
De ansatte
  • MelodiLab er en fantastisk mulighet til å utfolde seg kreativt i arbeidshverdagen. Vi er et utrolig godt team og elevene våre er fantastiske.
    Martin Instrumentlærer
Ansattgoder
Fleksibel arbeidstid
Fleksible feriemuligheter utover 5 uker
Hos oss får du
Konkurransedyktig lønn
Selvstendig arbeid
Ferier som følger skolekalenderen
Kreativt utløp sammen med verdens beste elever
Bildegalleri

Kontaktperson

Kreativ leder
Jobbmuligheter (2)

Fakta om MelodiLab

Adresse

Velliveien 15, 1358 Jar