<  
>  

Moementum

Konsulenttjenester: Øvrig
Moementum AS er et selskap som fokuserer på Sales Edutainment. Det er det vi kaller når selgerne opplever å bli motivert av de beste, samtidig som de får tilpasset salgstrening, med konkrete verktøy som letter salgsarbeidet. Vår oppfatning av de tradisjonelle tjenestene innen selger- og lederutvikling er at de er for omfattende og for tidkrevende for både selger og leder. I tillegg viser det seg dessverre at bedriftene ofte opplever at de ikke oppnår de forventede resultater. En av gründerne av selskapet, Ole-Bengt Løgith Moe, har de siste 5 årene vært ansatt som administrerende direktør og Managing Partner i Mercuri International AS. Med over 30 års erfaring fra selger- og lederutvikling i over 40 land, har han allsidig erfaring fra de fleste bransjer, i både privat og offentlig sektor. Selskapet har 14 ansatte pr. 01.11.09. og selskapet er 100% eid av oss. Blant de ansatte har vi tunge ressurser med mangeårig bakgrunn fra trening og kompetanseutvikling. Vi har til sammen en bred erfaringsramme fra et vidt spekter av bransjer og organisasjoner, samt ulike varer og tjenester. En oversikt over de ansatte, med kontaktinformasjon, finner du under kontakt oss. Trenerne våre er en nøye utvalgt gruppe kompetente mennesker, som leies inn av oss for å lære bort til deg, det de er best på.
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Moementum