<  
>  

Hæhre-Gruppen

Bygg / Anlegg / Entreprenør

Albert Kr. Hæhre AS har i løpet av de siste 35 årene etablert seg som en stor og betydelig aktør innen vei- og anleggsutbygging. Drivkraften har hele tiden vært å løse oppgavene på en smidig og profesjonell måte for våre oppdragsgivere, og med det framstå som en naturlig samarbeidspartner for både offentlige og private utbyggere.

Gruppen teller i dag over 400 ansatte og besitter en unik erfaring og kompetanse i faget. Dette, sammen med en stor og moderne maskinpark, gir oss styrke til å påta oss selv store og komplekse oppdrag.

Og ikke minst; det gir oss troen på at vi også i framtiden vil sette vår signatur på store utbygginger av samfunnsnyttig infrastruktur landet over.

Antall ansatte

400

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Tangen, 3370 Vikersund