<  
>  

Nova Sea AS

Industri og produksjon, Transport / Distribusjon / Logistikk

Nova Sea AS er den største nordnorske produsenten av oppdrettslaks med 29,33 heleide og 6 deleide laksekonsesjoner. Vi har oppdrettsanlegg langs hele Helgelandskysten - omgitt av kaldt, friskt vann og vill og vakker natur. Med andre ord; her er det perfekte forhold for produksjon av laks!

Visjon

Jakten på den perfekte balanse.

Langsiktighet er viktig i Nova Seas visjon. Selv om vi har sterkt fokus på effektivitet og driftskostnader, tøyes ikke grenser på bekostning av kvalitet eller miljø for å øke lønnsomheten på kort sikt. For Nova Sea handler det alltid om å høste fra anleggene i en god balansegang mellom biologi og miljø.

Antall ansatte

Ca 170

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Jobbmuligheter i Nova Sea AS
Jobbmuligheter i Nova Sea AS

Nova Sea AS har en faglig sterk stab, med blant annet flere heltidsansatte veterinærer og biologer. Disse sørger for optimale forhold for laksen når det gjelder miljø, fôr, temperatur, oksygentilførsel osv. Dette gir sunn og sterk fisk, som er synonymt med sluttprodukter av beste kvalitet.
For å utføre alle våre aktiviteter kreves et bredt spekter av kompetanse og erfaringer. Derfor er Nova Sea alltid på jakt etter dyktige folk som ønsker å jobbe innenfor oppdrettsnæringen i Nova Sea Produksjon, Nova Sea Industri eller i administrasjonen.

Bedriftstilhørighet, initiativ, faglig utvikling, motivasjon og engasjement er viktig for Nova Sea. Vi trenger medarbeidere som følger med i utviklingen, derfor jobbes det stadig med personalutvikling med mål om å kvalifisere medarbeiderne på alle nivå for nåværende og fremtidige oppgaver.

Bildegalleri

Adresse

Nova Sea AS 8764 Lovund