<  
>  

Mester Grønn

Varehandel / Dagligvare / Butikk

Mester Grønn er Norges største heleide blomsterkjede med over 100 butikker fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Mester Grønn ble etablert i Skien på Herkules Stormarked i 1983. Siden den gang har vi vokst til å bli Norges ledende blomsterkjede. Dette har vi gjort ved å bygge stein på stein, hvor fokuset har vært og er kvalitet.

Visjon

Vår visjon er "Vi skaper glede i alle hjem", og ved å tilby et stort utvalg friske blomster hver dag gjennom hele året, er vi med på akkurat dette.

Fakta om Mester Grønn
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Jobbmuligheter i Mester Grønn
Jobbmuligheter i Mester Grønn

Butikkselger

Som butikkselger i en Mester Grønn-butikk er dine arbeidsoppgaver er varierte og spennende; personlig salg og assistanse til alle kundene, vareplassering og dekorering, enkelt binderi og stell av blomster - og mye mer.

Du er kundens medhjelper til en god handel. En viktig oppgave er varepåfylling, slik at vi alltid byr på friske blomster og planter i sesongens utvalg og farger. Alle som jobber i butikk får nødvendig opplæring.

Blomsterdekoratør

Som blomsterdekoratør i Mester Grønn binder du vakre buketter og dekorasjoner på en effektiv og kostnadsbesparende måte. Når det ikke er bestillinger deltar du i det daglige butikkarbeidet med kundeservice, vareplassering, rydding og stell av planter.

Blomsterdekoratør er et eget fagbrev. Det består av VG1 Design og håndverk, VG2 Blomsterdekoratør samt 2 års læretid i bedrift. Les mer her om utdanningsveier og hva en blomsterdekoratør gjør (Mester Grønn er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne sider).

Mester Grønn tar også inn lærlinger til blomsterdekoratør-faget samt innen butikkfaget. Vi garanterer ikke fast jobb til alle lærlinger, men vi har mange eksempler på dyktige lærlinger som har blitt hos oss etter endt læretid.

Ta kontakt med personalavdelingen for å høre mer om muligheter for lærlingeplass hos oss.

Butikkleder/nestleder

Butikkene styres av et lederteam; butikkleder og nestleder, som sammen med selgerne sørger for salg og daglig drift i henhold til Mester Grønns konsept. Lederteamet har det daglige ansvaret for butikkens økonomiske resultat, drift og utvikling, samt rekruttering, opplæring og motivasjon av de ansatte.

Innkjøper

Som innkjøper jobber du med produktutvalget i Mester Grønn. Som den eneste bransjen, har vi egne innkjøpere for snittblomster, potteplanter, keramikk og tilbehør. På den måten kan vi tilby unikt friske produkter, som ikke har vært innom en grossist på vei til butikken.

Som innkjøper gjør du daglige eller ukentlige innkjøp og har tett kontakt med våre leverandører, både i Norge og utlandet. Du har også tett kontakt med våre butikker for informasjon, bestillinger og evalueringer.

Butikkonsulent

Som butikkonsulent i Mester Grønn bidrar du med kompetanseoverføring ved å følge opp kampanjer, butikkaktiviteter, varepresentasjon og butikkens utstråling i henhold til kjedens konsept og strategi. Du har ansvar for å følge opp, tydeliggjøre og sikre en enhetlig utstråling i butikkene i ”din” region. Du skal være butikkledere og regionsledere sin ressursperson i forhold til konseptet.

Sjåfører/terminalarbeid

Vi kjører selv alle blomster fra produsent til butikk for å kutte mellomledd. Vi trenger derfor dyktige og pålitelige sjåfører og terminalarbeidere.

Opplæring og utvikling

I Mester Grønn er vi opptatt av at alle skal mestre jobben sin og trives. Gjennom Mester Grønnskolen får alle ansatte opplæring i form av både kurs og praktisk opplæring.

Vårt mål er at kunden alltid skal oppleve å møte kompetente medarbeidere med positiv utstråling som er stolte av å jobbe i Mester Grønn.

Bli kjent med Mester Grønn

Bildegalleri

Adresse

Gjellebekkstubben 7
3420 Lierskogen