<  
>  

Creuna AS

Digitale tjenester / E-handel, Kommunikasjon / PR, Konsulenttjenester: IT

Creuna er et integrert byrå som er unikt satt sammen for å skape verdifulle kundeopplevelser. Vi integrerer spisskompetanse på merkevare, reklame og digitale løsninger og jobber sammen mot det samme målet: å gi kunder og brukere helhetlige opplevelser som bygger preferanse og skaper verdi.

I Creuna blir du en del av et kreativt og ungdommelig nordisk byrå.Vi er over 300 medarbeidere i Norden med stor bredde i bakgrunn og kompetanse. Teknologer, kommunikatører, analytikere, designere og kreatører arbeider tett sammen i et fruktbart, tverrfaglig miljø. I Oslo er vi 120 medarbeidere.

 

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Jobbmuligheter i Creuna AS
Jobbmuligheter i Creuna AS

I Creuna får du bli med på å løse kommunikasjonsoppgaver for noen av Norges og Nordens ledende bedrifter. Vi tilbyr spennende karrieremuligheter, utfordrende prosjekter, individuell utvikling og et godt arbeidsmiljø i unike lokaler på Skøyen i Oslo.

Ønsker du å jobbe i Creuna kan du søke på en av våre ledige stillinger her:

www.creuna.no/Jobb-hos-Creuna

Sommerjobb Internship

En sommerjobb i Creuna vil gi deg verdifull erfaring og en glimrende mulighet til å jobbe med ett eller flere
Internship
1 (flere)
Sted
Oslo
Les mer

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (28)
logo
Sommerjobb
En sommerjobb i Creuna vil gi deg verdifull erfaring og en glimrende mulighet til å jobbe med ett eller flere av våre spennende prosjekter. Du vil få arbeide i et tverrfaglig team sammen med 6 andre studenter. Vi søker konsulenter, systemutviklere og interaksjonsdesignere og grafisk designere. Du har gode resultater fra studiene, i tillegg til et ønske om en karriere innen digitale medier. Kandidater som fullfører nest siste studieår vil bli prioritert.

Adresse

Creuna AS
Drammensveien 130, inngang B12
NO-0277 Oslo