Kom Trainee

(Non-profit -/ interesseorg., Bankvirksomhet, Internett tjenester / E-handel)

Kom Trainee har over 15 medlemsbedrifter som alle ønsker å ansette og bruke traineer gjennom traineeprogrammet.

Partnerbedriftene er bredt sammensatt av små og store, offentlige og private virksomheter innen de fleste bransjer. Dette gir Kom Trainee muligheten til å ansette traineer innen alle fagretninger og samtidig gir dette traineene våre en unik mulighet til å bruke sin kompetanse både tradisjonelt og utradisjonelt.

Et unikt sammensatt nettverk av bedrifter ønsker å ta i bruk din kompetanse!

Les mer om Kom Trainee
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Vi ser etter
Søknadsfrist:25.02.2018
Arbeidssted :Kristiansund
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Vi ser etter
Søknadsfrist:25.02.2018
Arbeidssted :Kristiansund

Ledige stillinger hos Kom Trainee

Et unikt sammensatt nettverk av virksomheter ønsker å ta i bruk din kompetanse! Kom Trainee er en regional traineeordning i Møre og Romsdal. VI har vårt hovedsete i Kristiansund, men medlemsbedrifter i hele regionen Nordmøre og Romsdal. Traineeordningen representerer alle bransjer. Vi ser etter gode traineekandidater for kulturnæringen, helsefag, samt private og offentlige virksomheter. Kom Trainee tok imot sitt første kull i 2006, og har vært en stor suksess. Siden den gang har ordningen vært i utvikling, og vi kan i 2018 tilby traineeløp også innen helsefag og kulturfag. Traineestillinger ledig for sultne kandidater med ønske om en unik start på yrkeskarrieren Som en Kom Trainee får du anlending til å sette fotavtrykk i en region i omstilling og utvikling. Vi tilbyr: Toårig engasjement som traineeOpptil tre ulike arbeidsplasser og tre ulike miljøSpennende arbeidsoppgaverTverrfaglig samarbeidEksklusivt fagprogramPersonlig veiledningKonkurransedyktig lønnEgen pensjonsordningSosial og aktiv hverdag Kombinasjonen mellom individuell oppfølging og det profesjonelle og sosiale tverrfaglige nettverket du blir en del av er unik. Kom Trainee er derfor en FANTASTISK start på yrkeskarrieren. For et tradisjonelt Kom Traineeløp, ser vi etter deg med bachelor- eller mastergrad. Har du helsefaglig bakgrunn ser vi blant annet etter sykepleiere og vernepleiere. Har du kulturbakgrunn ser vi etter kandidater med utdannelse og/eller erfaring fra kulturfagene. Uansett fagbakgrunn vil dine personlige egenskaper bli vektlagt! Vi ønsker at du i søknadsteksten begrunner hvorfor nettopp du bør ansettes som trainee i Kom Trainee. Du må legge ved CV, karakterutskrift og andre relevante papirer som dokumenterer din egnethet for stillingen. Andre opplysninger: Stillingene har tiltredelse 1. september 2018, og traineeløpet varer i to år.Søknadsfrist: 25.02.2018Arbeidsgiver: Kom TraineeSted: Kristiansund NTiltredelse: 01.09.2018Hentet fra: FINNSe annonse Medium: Finn Adresse: 6501 KRISTIANSUND N
25.02.2018 Kristiansund

Kom trainee Trainee

Kom Trainee har i dag 9 engasjerte traineer fordelt på to kull. Traineene er sosialt engasjerte og aktive, og det er et godt samhold i gruppen. Det er også det sosiale nettverket og den aktive hverdagen traineene selv trekker fram som noe av det helt unike ved dette traineeprogrammet. Hver trainee får en kontaktperson som har det faglige ansvaret i den enkelte bedrift. Videre får traineene mentoring gjennom hele traineeløpet. I tillegg til hospitering i inntil tre ulike bedrifter går traineene gjennom et fag- og fellesprogram som skal bidra til å utvikle dem som fremtidige ledere. Fagprogrammet er samlingsbasert. Fellesprogrammet inneholder bl.a. ansvar for gjennomføring av Nettverksdagen, blåturer og studiereise. Kom Trainee søker deg som: Har minimum 3 års utdanning (bachelor) Kan omsette teori til praksis Er motivert og har høye ambisjoner Er offensiv og uredd Er lærevillig og har evne til omstilling Takler varierte oppgaver og er leveringsdyktig Er samfunnsengasjert og aktiv  Kan bygge et positivt omdømme, for deg selv og regionen Ønsker å bo og jobbe i Kristiansundsregionen Kom Trainee tilbyr: Toårig engasjement som trainee Tre ulike arbeidsplasser, tre ulike miljøer Spennende arbeidsoppgaver Tverrfaglig samarbeid Tilgang på et bredt nettverk Utfordrende fagprogram Sosial aktiv hverdag Konkurransedyktig lønn Egen pensjonsordning Er du nysgjerrig på hvilke dører som åpner seg etter 2 år som Kom Trainee? De fleste av traineene i Kom har blitt værende i regionen og gått inn i spennende stillinger etter endt traineeperiode.   
Antall traineer
4 (5-8 traineer)
Sted
Kristiansund
Les mer

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen og del din CV!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil og CV på få minutter
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere og rekrutterere
  • Bli oppdaget og kontaktet av arbeidsgivere og hodejegere

Kontaktpersoner

Vis alle
Daglig leder, Bølgen Næringshage

Videoer

Adresse

Kom Trainee
Pb. 170
6501 Kristiansund