<  
>  

Kom Trainee

Bankvirksomhet, Bygg / Anlegg / Entreprenør, Digitale tjenester / E-handel

Kom Trainee er en veletablert voksende regional traineeordning på vakre Nordmøre!

Sammen med 20 medlemsbedrifter har Kom Trainee skapt en traineeordning hvor ambisiøse unge voksne med høyere utdanning får verdifull arbeidserfaring, og bedriftene får nytenkende hoder på laget. Medlemsbedriftene er bredt sammensatt av små og store, offentlige og private virksomheter innen de fleste bransjer. Dette gir Kom Trainee muligheten til å ansette traineer innen flere fagretninger og samtidig gir dette traineene våre en unik mulighet til å bruke sin kompetanse både tradisjonelt og utradisjonelt. Et bredt sammensatt nettverk av bedrifter ønsker å ta i bruk din kompetanse!

Vi er skapt for din selvutvikling og Nordmøres samfunnsvekst, vi har pr. i dag 11 traineer plassert hos forskjellige virksomheter. Opptak til nytt kull gjøres én gang i året vanligvis oppstart 1. september med 2 års midlertidig ansettelse. 

 

 

Fakta om Kom Trainee
Hovedkontor
Kristiansund
Antall ansatte
11-50
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Jobbmuligheter i Kom Trainee
Jobbmuligheter i Kom Trainee

Vårt traineeprogram fokuserer på å bygge sterke nettverk, både mellom traineer og bedriftsledere i regionen.

I løpet av 2 år hos Kom Trainee får du erfaring fra 1-3 engasjerte bedrifter. Etter traineeløpet står du sterkt som jobbsøker videre, kanskje du til og med blir en av mange traineer som finner drømmejobben gjennom løpet! Bo i et landskap med det vakreste norsk natur har å by på av fjell og hav. Bli del av et miljø med rom for utvikling, kompetanse og fagbredde. 

Vi har til enhver tid om lag 15 traineer plassert hos forskjellige virksomheter og intervjurunder arrangeres én gang i året.

Les mer på www.komtrainee.no

Kom Trainee Antall traineer

Opp og fram på Nordmøre
Antall traineer
6
Sted
Kristiansand, Molde, Smøla
Les mer

Bli kjent med Kom Trainee

Bildegalleri

Filmer

Jobbmuligheter (13)
logo
Kom Trainee
Vårt traineeprogram fokuserer på å bygge sterke nettverk, både mellom traineer og bedriftsledere i regionen. I løpet av 2 år hos Kom Trainee får du erfaring fra 1-3 engasjerte bedrifter. Etter traineeløpet står du sterkt som jobbsøker videre, kanskje du til og med blir en av mange traineer som finner drømmejobben gjennom løpet! Bo i et landskap med det vakreste norsk natur har å by på av fjell og hav. Bli del av et miljø med rom for utvikling, kompetanse og fagbredde. Har du minimum bachelorgrad og ønsker en spennende start på din karriere? Vi ser etter ambisiøse unge voksne med høyere utdanning, uavhengig av fagbakgrunn! Så, er du klar for å få fart på din karriere og sette dine spor på Nordmøre? Les mer på komtrainee.no

Adresse

Kom Trainee
Pb. 170
6501 Kristiansund