<  
>  

Kom Trainee

Bankvirksomhet, Bygg / Anlegg / Entreprenør, Digitale tjenester / E-handel

Kom Trainee er en veletablert voksende regional traineeordning på vakre Nordmøre!

Sammen med 20 medlemsbedrifter har Kom Trainee skapt en traineeordning hvor ambisiøse unge voksne med høyere utdanning får verdifull arbeidserfaring, og bedriftene får nytenkende hoder på laget. Medlemsbedriftene er bredt sammensatt av små og store, offentlige og private virksomheter innen de fleste bransjer. Dette gir Kom Trainee muligheten til å ansette traineer innen flere fagretninger og samtidig gir dette traineene våre en unik mulighet til å bruke sin kompetanse både tradisjonelt og utradisjonelt. Et bredt sammensatt nettverk av bedrifter ønsker å ta i bruk din kompetanse!

Vi er skapt for din selvutvikling og Nordmøres samfunnsvekst, vi har pr. i dag 11 traineer plassert hos forskjellige virksomheter. Opptak til nytt kull gjøres én gang i året vanligvis oppstart 1. september med 2 års midlertidig ansettelse. 

 

 

Fakta om Kom Trainee
Hovedkontor
Kristiansund
Antall ansatte
11-50
Se alle fakta
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Jobbmuligheter i Kom Trainee
Jobbmuligheter i Kom Trainee

Vårt traineeprogram fokuserer på å bygge sterke nettverk, både mellom traineer og bedriftsledere i regionen.

I løpet av 2 år hos Kom Trainee får du erfaring fra 1-3 engasjerte bedrifter. Etter traineeløpet står du sterkt som jobbsøker videre, kanskje du til og med blir en av mange traineer som finner drømmejobben gjennom løpet! Bo i et landskap med det vakreste norsk natur har å by på av fjell og hav. Bli del av et miljø med rom for utvikling, kompetanse og fagbredde. 

Vi har til enhver tid om lag 15 traineer plassert hos forskjellige virksomheter og intervjurunder arrangeres én gang i året.

Les mer på www.komtrainee.no

Kom trainee Trainee

Toårig spennende traineeprogram på Nordmøre
Trainee
6
Sted
Kristiansand, Molde, Smøla
Les mer

Bli kjent med oss

Bildegalleri

Filmer

Jobbmuligheter (13)
logo
Kom trainee
Sammen med 26 medlemsbedrifter på Nordmøre har Kom Trainee skapt en traineeordning hvor nyutdannede får verdifull arbeidserfaring og bedriftene får nytenkende hoder på laget. Partnerbedriftene er bredt sammensatt av små og store, offentlige og private virksomheter innen de fleste bransjer. Dette gir Kom Trainee muligheten til å ansette traineer innen alle fagretninger og samtidig gir dette traineene våre en unik mulighet til å bruke sin kompetanse både tradisjonelt og utradisjonelt. Et unikt sammensatt nettverk av bedrifter ønsker å ta i bruk din kompetanse! Vi er skapt for din selvutvikling og Nordmøres samfunnsvekst, vi har til enhver tid om lag 15 traineer plassert hos forskjellige virksomheter og intervjurunder arrangeres én gang i året. Traineene er sosialt engasjerte og aktive, og det er et godt samhold i gruppen. Det er også det sosiale nettverket og den aktive hverdagen traineene selv trekker fram som noe av det helt unike ved dette traineeprogrammet. Hver trainee får en kontaktperson som har det faglige ansvaret i den enkelte bedrift. I tillegg til hospitering i inntil tre ulike bedrifter går traineene gjennom et fag- og fellesprogram som skal bidra til å utvikle dem som fremtidige ledere. Fagprogrammet er samlingsbasert.  Kom Trainee søker deg som: Har minimum 3 års utdanning (bachelor) Kan omsette teori til praksis Er motivert og har høye ambisjoner Er offensiv og uredd Er lærevillig og har evne til omstilling Takler varierte oppgaver og er leveringsdyktig Er samfunnsengasjert og aktiv  Kan bygge et positivt omdømme, for deg selv og regionen Ønsker å bo og jobbe i Kristiansundsregionen Kom Trainee tilbyr: Toårig engasjement som trainee Tre ulike arbeidsplasser, tre ulike miljøer Spennende arbeidsoppgaver Tverrfaglig samarbeid Tilgang på et bredt nettverk Utfordrende fagprogram Sosial aktiv hverdag Konkurransedyktig lønn Egen pensjonsordning Er du nysgjerrig på hvilke dører som åpner seg etter 2 år som Kom Trainee? De fleste av traineene i Kom har blitt værende i regionen og gått inn i spennende stillinger etter endt traineeperiode.   

Adresse

Kom Trainee
Pb. 170
6501 Kristiansund