Kom Trainee

(Non-profit -/ interesseorg., Bankvirksomhet, Internett tjenester / E-handel)

Kom Trainee har over 15 medlemsbedrifter som alle ønsker å ansette og bruke traineer gjennom traineeprogrammet.

Partnerbedriftene er bredt sammensatt av små og store, offentlige og private virksomheter innen de fleste bransjer. Dette gir Kom Trainee muligheten til å ansette traineer innen alle fagretninger og samtidig gir dette traineene våre en unik mulighet til å bruke sin kompetanse både tradisjonelt og utradisjonelt.

Et unikt sammensatt nettverk av bedrifter ønsker å ta i bruk din kompetanse!

Les mer om Kom Trainee
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter

Kom trainee Trainee

Kom Trainee har i dag 9 engasjerte traineer fordelt på to kull. Traineene er sosialt engasjerte og aktive, og det er et godt samhold i gruppen. Det er også det sosiale nettverket og den aktive hverdagen traineene selv trekker fram som noe av det helt unike ved dette traineeprogrammet. Hver trainee får en kontaktperson som har det faglige ansvaret i den enkelte bedrift. Videre får traineene mentoring gjennom hele traineeløpet. I tillegg til hospitering i inntil tre ulike bedrifter går traineene gjennom et fag- og fellesprogram som skal bidra til å utvikle dem som fremtidige ledere. Fagprogrammet er samlingsbasert. Fellesprogrammet inneholder bl.a. ansvar for gjennomføring av Nettverksdagen, blåturer og studiereise. Kom Trainee søker deg som: Har minimum 3 års utdanning (bachelor) Kan omsette teori til praksis Er motivert og har høye ambisjoner Er offensiv og uredd Er lærevillig og har evne til omstilling Takler varierte oppgaver og er leveringsdyktig Er samfunnsengasjert og aktiv  Kan bygge et positivt omdømme, for deg selv og regionen Ønsker å bo og jobbe i Kristiansundsregionen Kom Trainee tilbyr: Toårig engasjement som trainee Tre ulike arbeidsplasser, tre ulike miljøer Spennende arbeidsoppgaver Tverrfaglig samarbeid Tilgang på et bredt nettverk Utfordrende fagprogram Sosial aktiv hverdag Konkurransedyktig lønn Egen pensjonsordning Er du nysgjerrig på hvilke dører som åpner seg etter 2 år som Kom Trainee? De fleste av traineene i Kom har blitt værende i regionen og gått inn i spennende stillinger etter endt traineeperiode.   
Antall traineer
4 (5-8 traineer)
Sted
Kristiansund
Les mer

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktpersoner

Vis alle
Daglig leder, Bølgen Næringshage

Filmer

Adresse

Kom Trainee
Pb. 170
6501 Kristiansund