<  
>  

Trainee Finnmark

Bankvirksomhet, Olje / Gass / Energi / Kraft, Shipping / Off- / Onshore / Maritim

Trainee Finnmark: Start karrieren i medvind! 
Trainee Finnmark er en traineeordning med arbeidsgivere i Finnmark. Traineeperioden varer i 1 år og i løpet av denne perioden vil du gjennomgå et innholdsrikt kompetanseprogram med fokus på faglig og personlig utvikling, nettverksbygging og det sosiale. 

Hvorfor Trainee Finnmark?
Som trainee vil du delta i et spennende og innholdsrik kompetanseprogram som omfatter kurs, konferanser, nettverksbygging, studietur med mer. Du vil bli fulgt opp av mentor i den bedriften du er i og Trainee Finnmark vil følge opp deg og bedriften igjennom hele året. Du vil også bli del av et traineenettverk som vil gi deg mange gode opplevelser.

Finnmark

Finnmark er midnattsolens og nordlysets land og er stedet for arktiske opplevelser. Finnmark er norges største fylke i areal (større enn Danmark) og men ogå målt i eksportverdi per innbygger. 

Olje og gassfunn utenfor Nord-Norge medfører aktiviteter som tilsvarer 30 milliarder i 2012 økende til 300 milliarder pr. år frem mot 2030. Aktivitetsøkningen medfører store ringvirkninger, etableringer og vekst i alle bransjer i hele fylket.

Nyutdannede er attraktive i jobbmarkedet og karrieremulighetene er mange, utfordrende og varierte!

Visjon

Start karrieren i medvind

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Trainee Finnmark Trainee

Trainee Finnmark Trainee Finnmark tilbyr spennende stillinger i Finnmark, Norges nordligste fylke, innenfor bransjer som bygg og anlegg, olje og
Trainee
20
Sted
Troms og Finnmark
Les mer

Bildegalleri

Kontaktperson

Senior Prosjektleder

Adresse

Trainee Finnmark
HONU AS
Strandgata 58
9600 Hammerfest