SYKES Enterprises Norway

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter

Ledige stillinger hos SYKES Enterprises Norway

Har du teknisk forståelse og interesse? Har du stort konkurranseinstinkt? Vil du jobbe med kundebehandling og mersalg? Liker du å jobbe etter klare mål og med tett oppfølging? Vi søker dyktige og motiverte medarbeidere til å betjene innkommende samtaler ved vårt kundesenter sentralt i Fyllingsdalen. Høres dette ut som noe for deg? Send oss en søknad snarest, så hører du fra oss. Vi tilbyr fast stilling med lønn etter tariff og provisjonsmuligheter. Mulighet for deltid til høsten.Arbeidsoppgaver:Betjene innkommende kundehenvendelser på telefonBesvare skriftlige henvendelser fra kunderSalg og mersalg av produkterEnklere teknisk supportHåndtere fakturahenvendelserKrav:Høy arbeidsmoralTeknisk interesseErfaring fra kundeservice eller lignendeNorsk; Gode kommunikasjonsegenskaper, både skriftlig og muntligEngelsk; Gode kommunikasjonsegenskaper muntligGenerell god PC-kompetanseDu må være fylt 18 årEgenskaper:Salgsdrevet og serviceinnstiltPositiv og fleksibelSelvstendig, effektiv og nøyaktigTrives med hektisk arbeidsmiljø og målrettet arbeidVi tilbyr:God opplæring med full lønnUtviklingsmuligheterGodt miljø, faglig og sosialtSpennende og utfordrende arbeid i et selskap i sterk vekstSkiftarbeidLønn etter tariff, i tillegg til provisjonGode pensjons- og forsikringsordningerSYKES er et "Godkjent Callcenter". Dette innebærer at vi følger etiske og tekniske bransjenormer satt av NORDMA og Virke.Intervjuer gjennomføres løpende og vi ønsker derfor din søknad og CV velkommen på epost til: NOBGO-Applications@sykes.com. Har du spørsmål, er du velkommen til å kontakte Hege Husa, HR Manager, på telefon: 905 92 482. Adresse: FOLKE BERNADOTTES VEI 50,5147 Fyllingsdalen
25.06.2019 Bergen

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

8001 BODØ