NEAS

Eiendom / Eiendomsmegling, Bygg / Anlegg / Entreprenør, Ingeniøryrker: Øvrig

For at våre kunder skal kunne fokusere på egen kjernevirksomhet, tilbyr vi et komplett spekter av tjenester og løsninger innen Facility Management. Alle våre ansatte jobber mot et felles mål; å sørge for enkelhet, forutsigbarhet og økt produktivitet for våre kunder. Vi tilbyr tjenester som omfatter alt fra strategisk rådgivning til praktiske servicetjenester. Våre kunder er aktører innen næringseiendom og innbefatter eiendomsutviklere, eiendomsbesittere og leietakere. NEAS ble etablert i 1988 og har, gjennom organisk vekst og oppkjøp, blitt et av Norges ledende Facility Management selskaper.

Vår målsetning er å tilby våre kunder et komplett spekter av tjenester slik at våre kunder skal kunne fokusere 100% på egen kjernevirkesomhet.

- NEAS leverer Facility Management tjenester til ca. 1600 næringseiendommer
- NEAS leverer blant annet tjenester som eiendomsdrift, eiendomsforvaltning og eiendomsutvikling
- NEAS forvalter og drifter kontorarealer på over 5 millioner kvadratmeter
- NEAS leverer tjenester til over 6000 leietakerforhold
- NEAS tilbyr et komplett spekter av Facility Management tjenester og løsninger.

Visjon

Vår visjon er å være den ledende norske partner på komplette FM-tjenester.

Antall ansatte

Selskapet har over 370 ansatte fordelt på 10 avdelinger rundt i Norge.

Les mer om NEAS
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Vi ser etter
Ledig Stilling
15.04.2019

Ledige stillinger hos NEAS

IKT-INGENIØRDRIFT -- UTVIKLING -- VEDLIKEHOLDSom IKT-ingeniør vil du være en del av avdeling nettdrift i Nettdivisjonen, stillingen rapporterer til avdelingsleder, og arbeidsted vil være i Kristiansund. Du blir sentral i arbeidet med å ivareta og videreutvikle vår fremtidige digitale plattform innen nettdrift. Du får ansvar for opplæring og systemimplementering.NEAS eier og forvalter samfunnskritisk infrastruktur i vårt lokalsamfunn, selskapet har områdekonsesjon for å eie og drive distribusjonsnettet i fem Nordmørskommuner, med hovedkontor i Kristiansund. Avdeling Nettdrift har ansvar for selskapets driftssentral, som er hjertet i overvåkningen av vårt strømnett, hvor hovedfokuset er å identifisere og rette feil i nettet, og sikre våre kunder stabil og sikker strømforsyning.Du er en initiativrik, teknologisk nysgjerrig person med stor digital drivkraft. Du er opptatt av å gjøre det enklest mulig for våre kunder.Dine arbeidsoppgaver vil være:Sikre kontinuitet og høy oppetid på våre systemer.Drift og vedlikehold av bedriftens SCADA-driftskontrollsystemer og kommunikasjon mellom disse.Drift og vedlikehold av bedriftens digitale driftsradiosystem, kameraovervåkningssystem, samband og kommunikasjonsløsninger.IKT-sikkerhet, løpende utvikling og oppdatering av våre systemer.Installasjon og drift av servere og ulike RTU i våre SCADA-driftskontrollsystemer.Bransjen er i stadig endring, og nettet brukes på nye måter. Vi søker deg som setter kunden i fokus, kan se mulighetene i den teknologiske utviklingen, og skape viktige konkurransefortrinn på dette området.Vi søker deg med følgende kvalifikasjoner:Du har utdannelse på Bachelor/Ingeniørnivå innen IKT, eventuelt relevant fagskoleutdannelse.Relevant erfaring kan likestilles med formell utdanning.Du har bakgrunn fra IKT-drift, og har solid erfaring i drift av tilsvarende/relevante systemer.Du jobber selvstendig og systematisk, men ser at de beste resultatene oppnås i samarbeid med andre.Du er en fleksibel problemløser, som trives i en arbeidshverdag som er i stadig endring.Du trives med varierte oppgaver i et spennende kompetansemiljø, hvor kunden settes i sentrum for all aktivitet.Vi kan tilby:En spennende karrieremulighet innen IKT og digitalisering hos regionens markedsledende aktør innen energi og telekom.Våre verdier er handlekraftig, ansvarlig og kreativ. Visjonen vår er: Vi skal gjøre utvikling mulig. Hos oss får du jobbe med samfunnskritisk leveranse av energi- og telekommunikasjonsløsninger, som bidrar til utviklingen av regionen vår.Konkurransedyktige betingelser og et godt arbeidsmiljø. Adresse: Postboks 2260 Løkkemyra,6503 Kristiansund N
15.04.2019

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

NEAS ASA
Postboks 183
1325 Lysaker