<  
>  

Bli en viktig del av et høyteknologiselskap i vekst

Tratec Norcon er et teknologiselskap som sammen med sine kunder jobber for å automatisere, effektivisere og overvåke prosesser og arbeidsoppgaver ved hjelp av robot, avanserte styringssystemer og driftskontroll. Tratec Norcon ble etablert i 1980 og har i dag over 60 ansatte som er meget kvalitetsbevisste og som sammen med våre kunder, ønsker å levere de aller beste løsninger. Vi har gjennom over 40 år i bransjen opparbeidet oss et sterkt fagmiljø med avdelinger i Vennesla, Farsund, Stavanger og Trondheim.

Tratec Norcon sine produkter omfatter bl.a. robotisering, VISION-baserte systemer, AI, driftsovervåking/SCADA, SRO, prosesskontroll, kran og vinsjstyring, i tillegg til utstyr, tavler og service. Selskapet er totalleverandør innen markeder som industri, samferdsel, offshore og kommunalteknikk.

I Tratec konsernet – et av Sørlandets ledende industrikonsern, sikres du som ansatt tilgang til en unik sammensetning av kunnskap, kompetanse og trygghet, som vil komme deg til gode i alle ledd.

Tratec AS er et privateiet industrikonsern på Sørlandet med hovedsete i Farsund kommune. Konsernet ble stiftet i 1996 og i dag er vi over 450 medarbeidere fordelt på 4 selskaper med samlet omsetning 900 millioner. Vi utvikler og vedlikeholder systemer og tjenester for bygg, samferdsel, industri, privat, offshore, kommunalteknisk- og maritim sektor.

Tratec-ansatte er forbundet med sterk faglig kompetanse, fordi vi er «på» når det kommer til å levere kvalitet, skape tillit og gjennomføre prosjekter og prosesser med stor handlekraft.

-Sammen skaper vi verdier-

Fakta
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Sjekk din match
Legg i jobbønsker
Legg til
Få varslinger
Følg
Del din profil
Del
Logg inn og se din match
0%

Ledige stillinger hos Bli en viktig del av et høyteknologiselskap i vekst

Ingen stillingsannonser publisert
Abonner på stillinger for å bli informert dersom nye stillinger publiseres hos oss.
Abonner på stillinger
Fakta & ressurser
Nettsider, Sosiale medier, Kontaktpersoner, Adresse m.m.

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
187 Graduate- og Traineeprogrammer
For nyutdannede og young professionals
Se alle programmer 

Fakta om Bli en viktig del av et høyteknologiselskap i vekst

Ingen fakta registrert