<  
>  

VEX Gruppen

Rekruttering / HR / Bemanning

Vex-Gruppen AS er et bemanning og rekrutteringsbyrå som ble etablert i 1996. Selskapet er lokalisert på Straume på Sotra, 15 min. kjøring fra Bergen sentrum. Med fokus på kvalitet og service gir vi god oppfølging til både medarbeidere og kunder. Vi tilbyr privat og offentlig virksomhet gode medarbeidere på ulike nivåer og innen ulike områder. VEX-Gruppen AS har mange spennende oppdrag, både innen det merkantile og innenfor det tekniske. Våre kunder befinner seg i Bergen, på Sotra, i Øygarden, på Askøy og i Stavanger.

Visjon

Vi skal til enhver tid jobbe "tett på" våre kunder og medarbeidere.Vi skal følge med på den teknologiske utvikling slik at vi til enhver tid kan tilby og rekruttere kvalifisert personell til våre kunder, i ulike stillinger og på ulike nivå. Ved å være "tett på" opparbeider vi tillit og tilgjengelighet. Dette er med å skape gode relasjoner og trygghet for alle våre samarbeidspartnere. Mennesket i fokus er vår kapital.

Antall ansatte

VEX- Gruppen har i dag 7 faste stillinger i administrasjonen.

Fakta om VEX Gruppen
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Jobbmuligheter i VEX Gruppen
Jobbmuligheter i VEX Gruppen
Mange av våre kunder tar i mot nyutdannete. Noen av våre kunder er verdensledende på Subsea, og innenfor drilling - modifikasjoner; design og engineering.
Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede
- Personalkoordinator - HMS ingeniør - QA - Innkjøpere - Prosjektplanleggere - Costcontrollere - Verkstedsplanlegger -Prosjektingeniører - maskin

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (79)

Fakta om VEX Gruppen

Adresse

Temahuset på Straume - Sotra. Vi har gode parkeringsmuligheter utfor huset. For deg som tar buss, så ligger vår bedrift vis-a-vis Straume Terminal. Det er kun 15. min å kjøre hit fra Bergen sentrum.