<  
>  

Grant Thornton Revisjon AS

Revisjon

Grant Thornton er et mellomstort revisjonsfirma. Vi er medlem av Grant Thornton International, den raskest voksende globale revisororganisasjon, med 30.000 medarbeidere i 113 land.

Vår primære målgruppe er bedrifter med aktive eiere, enten de er private eller profesjonelle investorer. Dermed har vi mindre bedrifter men også børsnoterte kunder i porteføljen. Dette gir Grant Thornton en spennende blanding av lokale, nasjonale og internasjonale klienter.

Grant Thornton i Norge ble stiftet med bare to revisorer i 1987. Siden den tid har vi opplevd en hyggelig vekst, både i Oslo og ved senere etablering i Trondheim.

For øvrig har vi kunder i de fleste næringssentra i Norge. Delvis på grunn av at vi er en del av Grant Thornton International har vi en relativt betydelig andel kunder med internasjonale eiere eller virksomhet i utlandet.

Vi har en sterk og god bedriftskultur og har gjennom mange år har opplevd relativt lav turnover. Våre medarbeidere har høy kompetanse og lang allsidig erfaring som sikrer en effektiv gjennomføring av de tjenester vi utfører. Våre arbeidsmetoder er utviklet nasjonalt og internasjonalt og baserer seg på kunnskap om klientens virksomhet og evne til å forstå oppdragsgiverens utfordringer og behov. Dette gjelder uansett om vi leverer revisjon, skatterådgivning og regnskapsekspertise, eller bistår ved kjøp og salg av bedrifter, verdsettelser eller annen økonomisk rådgivning.

Grant Thornton har kontorer i Oslo og Trondheim samt et advokatfirma og Grant Thornton Consulting i Oslo. Kjennskapen og nærheten til næringslivet lokalt, kombinert med tilgang til et sterkt nasjonalt og internasjonalt nettverk gir våre kunder det de trenger - kompetanse, tilgjengelighet og gode ressurser.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Grant Thornton Revisjon AS

Adresse

Grant Thornton Revisjon AS
Bogstadveien 30
0355 Oslo