Esacon AS

Forskning og utvikling, IKT / Telekom, Konsulenttjenester: Øvrig

Esacon AS

Esacon AS bistår andre bedrifter med å søke om FoU-tilskudd. Vi har jobbet innen dette feltet siden 2010 og er i dag blant bransjens største aktører. Vi har i dag over 1200 kunder, en bred og unik kunnskap innen bistand til FoU-søknader, kraftig omsetningsvekst og meget god lønnsomhet. Esacon er i flere år på rad kåret til AAA-bedrift, som betyr at vi er et av Norges mest kredittverdige selskaper. Vi er også kåret til Gaselle-bedrift i 2015, 2016 og 2017.

Historien om Esacon startet da Espen Aass etablerte selskapet i 1989. Fra å opprinnelig ha arbeidet med rådgivning innen strategisk planlegging, økonomisk styring og ledelse, ble fokus i 2010 rettet mot mot dagens virksomhet.

 

I Esacon jobber vi ut fra et sett felles verdivurderinger som gir retning for våre handlinger og vår adferd. Verdiene påvirker hvordan vi samarbeider med våre kunder, utarbeider søknader og bistår med rapportering, samt hvordan vi forholder oss til våre kolleger og samfunnet rundt oss. 

  • Vi står for ærlighet, integritet, respekt og samhandling
  • Vi står for kvalitet i alle deler av virksomheten
  • Vi arbeider for å gi våre kunder et optimalt resultat innenfor våre etiske rammer
  • Vi skal være tilgjengelige og overholde alle forpliktelser vi har påtatt oss
  • Det er sentralt for oss å beholde gode kunderelasjoner over tid, det gjør vi ved blant annet ved å beholde dyktige medarbeidere over tid

 

Les mer
Fakta om Esacon AS
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
11-50
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Avdelingsleder Salg og Marked

Fakta om Esacon AS

Adresse

Waldemar Thranes gate 98, 0175 Oslo