<  
>  

Oslo Børs VPS ASA

Finans -verdipapirer / megling

Oslo Børs VPS tilbyr markedsplasser for notering og handel i verdipapirer, registrering av eierskap og oppgjør for verdipapirer i Norge, markedsdata og internettløsninger. Vi sørger for at våre kunder har tilgang til et velfungerende verdipapirmarked som er konkurransedyktig internasjonalt.Høy kompetanse og videreutvikling av ansatte er viktige suksessfaktorer for konsernet. Følgende selskaper er del av konsernet: Oslo Børs ASA Oslo Clearing ASA VPS ASA Oslo Solutionds ASA

Visjon

Vi skaper fremtiden - sammen.

Vi er fire selskaper som står samlet. Vi er Oslo Clearing, Oslo Market Solutions, Oslo Børs og VPS. Vi legger til rette for, og bidrar til verdiskaping gjennom vår finansielle infrastruktur. Hos oss er det trygt. Vi kan vårt fag. Vi har svært høy kompetanse. Ingen kan gjøre dette bedre enn oss i vårt marked. Vi tenker på fremtiden. Det vi gjør påvirker oss, og generasjonene etter oss. Det er verdipapirmarkedets natur å se fremover. Det er fremtidens ideer, visjoner, mål og muligheter som hver dag prises i vårt marked. Dette blir ikke effektivt uten høy kvalitet i alle våre ledd.
Fremtiden er både lokal og internasjonal; Norge og verden. Vi har et ansvar og tar et ansvar. Vi står sammen. Vi er ikke alene. Vi er sammen med hverandre, men også med aktørene rundt oss. Utstedere, investorer, kontoførere, medlemmer, myndigheter, samt andre kunder og aktører. Vi er en møteplass. Et nav og nettverk. Vi samarbeider.

Verdier:
Verdiene i Oslo Børs VPS er Respekt, Ansvar, Lagånd og Fleksibilitet.

Antall ansatte

Ca. 235

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Tollbugata 2 og Biskop Gunnerus gate 14