<  
>  

LOMVI AS

Rekruttering / HR / Bemanning

Bemanningsselskapet LOMVI AS ble etablert sommeren 2003. Vi er i dag en betydelig leverandør av bemanningsløsninger til næringsliv og offentlig sektor i regionen. Vi har i dag en solid portefølje av kunder blant store og krevende aktører i norsk næringsliv. Vi gir rask respons, og jobber tett opp mot våre kunder. Vi vet at våre kunder ser på oss som en nær samarbeidspartner. Erfaring og nettverk: Vi tror at de viktigste grunnene til at vi lykkes er vår arbeidsmetodikk og at vi som arbeider i LOMVI AS selv har solid erfaring og fagkompetanse innenfor spesialistområdene. I tillegg til bred erfaring fra bemanning, ledelse og organisasjonsutvikling, er vi som står bak selskapet selv fagspesialister med solid og variert bransjebakgrunn. Sammen med et stort nettverk i inn- og utland er dette vår basis for å kunne tilby våre kunder de beste kandidatene.

Visjon

Moderne og kostnadseffektive bemanningsløsninger for våre oppdragsgivere. Utviklende oppdrag, personlig rådgiving og oppfølging for våre kandidater.

Antall ansatte

3 fast ansatte.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Jobbmuligheter i LOMVI AS
Jobbmuligheter i LOMVI AS

Vi søker sivilingeniører og ingeniører innenfor alle områder. Våre oppdragsgivere er bedrifter og offentlig sektor, hovedsaklig i Midt-Norge.

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Vi har i dag en solid portefølje av kunder blant store og krevende aktører i norsk næringsliv. Her finnes også gode karrieremuligheter for nyutdannede.

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (72)

Fakta om LOMVI AS

Adresse

Postadresse: Postboks 156 Sentrum 7401 Trondheim