<  
>  

LOMVI AS

Rekruttering / HR / Bemanning

Bemanningsselskapet LOMVI AS ble etablert sommeren 2003. Vi er i dag en betydelig leverandør av bemanningsløsninger til næringsliv og offentlig sektor i regionen. Vi har i dag en solid portefølje av kunder blant store og krevende aktører i norsk næringsliv. Vi gir rask respons, og jobber tett opp mot våre kunder. Vi vet at våre kunder ser på oss som en nær samarbeidspartner. Erfaring og nettverk: Vi tror at de viktigste grunnene til at vi lykkes er vår arbeidsmetodikk og at vi som arbeider i LOMVI AS selv har solid erfaring og fagkompetanse innenfor spesialistområdene. I tillegg til bred erfaring fra bemanning, ledelse og organisasjonsutvikling, er vi som står bak selskapet selv fagspesialister med solid og variert bransjebakgrunn. Sammen med et stort nettverk i inn- og utland er dette vår basis for å kunne tilby våre kunder de beste kandidatene.

Visjon

Moderne og kostnadseffektive bemanningsløsninger for våre oppdragsgivere. Utviklende oppdrag, personlig rådgiving og oppfølging for våre kandidater.

Antall ansatte

3 fast ansatte.

Fakta om LOMVI AS
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Jobbmuligheter i LOMVI AS
Jobbmuligheter i LOMVI AS

Vi søker sivilingeniører og ingeniører innenfor alle områder. Våre oppdragsgivere er bedrifter og offentlig sektor, hovedsaklig i Midt-Norge.

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Vi har i dag en solid portefølje av kunder blant store og krevende aktører i norsk næringsliv. Her finnes også gode karrieremuligheter for nyutdannede.

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (72)

Fakta om LOMVI AS

Adresse

Postadresse: Postboks 156 Sentrum 7401 Trondheim