<  
>  

Assiti AS

Rekruttering / HR / Bemanning

Assiti har inngående kjennskap til IT og Telekom bransjen. Vi har over 20års erfaring fra IT og Telekom virksomheter og et stort bransjenettverk. Vi har den ekspertise som skal til for å finne den beste løsningen på de muligheter og utfordringer din virksomhet står ovenfor. Assiti sin ekspertise innen bemanning, rådgivning og rekruttering gir en kostnadseffektiv og trygg løsning. Vi bistår med de best egnete menneskene med tanke på at de skal løse de oppgavene din organisasjon har på kort og lang sikt. Vi jobber for IT og Telekom virksomheter og avdelinger på alle nivåer og innenfor alle fagområder. Vår inngående kjennskap til IT og Telekom bedrifters hverdag, behov og kultur kombinert med vårt nettverk, kompetanse og verktøy gjør oss kostnadseffektive og reduserer risikoen forbundet med en ansettelsesprosess. Assiti har gode kandidater med egnet erfaring og vår utvelgelse i forhold til kundens behov og kultur. Vi er profesjonell både ovenfor kandidat og kunde og arbeider med mennesker for et langvarig og godt forhold både til konsulenter og kunder.

Antall ansatte

4 partnere.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Assiti AS

Adresse

St Olavs Plass 2 0165 Oslo E-post: post (at) assiti.com