<  
>  

Assiti AS

Rekruttering / HR / Bemanning

Assiti har inngående kjennskap til IT og Telekom bransjen. Vi har over 20års erfaring fra IT og Telekom virksomheter og et stort bransjenettverk. Vi har den ekspertise som skal til for å finne den beste løsningen på de muligheter og utfordringer din virksomhet står ovenfor. Assiti sin ekspertise innen bemanning, rådgivning og rekruttering gir en kostnadseffektiv og trygg løsning. Vi bistår med de best egnete menneskene med tanke på at de skal løse de oppgavene din organisasjon har på kort og lang sikt. Vi jobber for IT og Telekom virksomheter og avdelinger på alle nivåer og innenfor alle fagområder. Vår inngående kjennskap til IT og Telekom bedrifters hverdag, behov og kultur kombinert med vårt nettverk, kompetanse og verktøy gjør oss kostnadseffektive og reduserer risikoen forbundet med en ansettelsesprosess. Assiti har gode kandidater med egnet erfaring og vår utvelgelse i forhold til kundens behov og kultur. Vi er profesjonell både ovenfor kandidat og kunde og arbeider med mennesker for et langvarig og godt forhold både til konsulenter og kunder.

Antall ansatte

4 partnere.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Jobbmuligheter i Assiti AS
Jobbmuligheter i Assiti AS
Vi i Assiti ønsker å tiltrekke oss de beste talentene. Vi jobber aktiv med oppfølging og inkludering av hver enkelt kandidat og behandler dem som firmaets viktigste personer. Våre konsulenter skal trives og utvikle seg innenfor trygge arbeidsforhold- vi vil sammen lykkes i løse de oppdrag kundene gir oss. Assiti tilbyr konsulentene fleksibilitet med ansettelse med konkurransedyktig lønn eller selvstendighet som egen juridisk enhet. Vi satser på kontinuerlig faglig utvikling og opplæring. Spennende oppdrags- og jobbmuligheter innen IT og Telekombransjen. Registrer din CV hos oss i dag.
Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede
Vi har korte og lengre oppdrag innenfor IT og Telekom bransjen som egner seg for nyutdannete. Registrer din CV hos oss i dag.

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (116)

Fakta om Assiti AS

Adresse

St Olavs Plass 2 0165 Oslo E-post: post (at) assiti.com