<  
>  

Oppad AS

IT: Hardware / Software

Vårt mål er å tilby integrerte IT-løsninger for administrasjon av oppvekstsektoren i Norge. Bedriften skal sy sammen en totalløsning som favner administrasjon av barn, ungdom og personale fra barnehager til videregående skole, samt involvere andre interessegrupper som foreldre i portalløsninger. Vi mener at fremtiden ligger på Web, og at flest mulig arbeidsoppgaver skal flyttes dit de oppstår. Kombinert med sterke integrasjoner til andre løsninger, skal vår løsning for oppvekstsektoren gjøre kommunenes oppvekstadministrasjon mer kostnadseffektiv og brukervennlig. Selskapet ble etablert i 2004, er lokalisert til Kongsvinger Kunnskapspark og har ansatte med bred bakgrunn fra oppvekstsektoren og IT selskap innen denne nisjen. Bak oss har vi TietoEnator som er den ledende leverandøren av IKT løsninger for utdanning, helse- og omsorgssektoren i Norden. Konsernet har over 30 års erfaring og sysselsetter mer enn 900 eksperter i disse sektorene i Finland, Sverige, Norge, Danmark, Nederland, Tyskland og India.

Antall ansatte

18

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Ilderveien 10, 2211 Kongsvinger Nedre Vollgate 4, Oslo