<  
>  

Sandanger Advokatfirma DA

Advokattjenester / Prosedyre, Juridisk rådgivning

Sandanger Advokatfirma DA ble startet av advokat Hogne Sandanger 2. januar 2009. Hogne Sandanger hadde forut for dette arbeidet 9 år i selskapsrettsavdelingen til Advokatfirmaet Schjødt DA i Bergen.

Advokatfirmaet tilbyr forretningsjuridiske tjenester, hovedsaklig til bedrifter og næringsdrivende. I tillegg tilbys  tjenester til eiere av fast eiendom. Advokatfirmaet er i vekst og omsetningen er omtrent doblet de to siste årene. 

Visjon

Sandanger Advokatfirma DA har som målsetning å være den foretrukne samarbeidspartner innenfor sine områder av forretningsmessig tjenesteyting. Advokatfirmaets faglige nedslagsfelt omfatter selskapsrett, transaksjoner, konkurs og gjeldsforhandling, fast eiendom, kontrakter, næringsregulering, verdipapirrett, forhandlinger og tvisteløsning/prosedyre. Vi ønsker å vokse videre, hvilket er avhengig av at vi får nye dyktige kollegaer med på laget. 

Antall ansatte

Advokatfirmaet har for tiden en "partner"/eier og en advokat ansatt som fikk advokatbevilling i oktober 2014. I tillegg forsøker vi å være tilknyttet en trainee. Vi er på utkikk etter minst en ny medarbeider, gjerne for ansettelse som advokatfullmektig. I tillegg mottar vi gjerne søknader om stilling som trainee. 

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Sandanger Advokatfirma DA

Stilling ledig
Fortløpende Bergen
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Bildegalleri

Kontaktperson

Fakta om Sandanger Advokatfirma DA

Adresse

Lars Hilles gate 19, 5008 Bergen