Fjelltrainee

Øvrig, Non-profit -/ interesseorg.

Fjelltrainee er en regional traineeordning for små og store bedrifter, kommuner og andre offentlige virksomheter. Nyutdanna personer fra høgskole og universitet tilbys jobb for en kortere periode - vanligvis ett til to år.

Om Fjellregionen

Fjellregionen har et variert næringsliv, med gode jobbmuligheter innenfor rimelig pendleavstand. Mellom regionsentrene Røros og Tynset er det drøyt fem mil, og både tog- og bussforbindelse.

På Røros finner du flere større industri- og reiselivsbedrifter, mens Tynset har mange arbeidsplasser innen økonomi og service. I tillegg er det et bredt offentlig arbeidsmarked med to sykehus og tre videregående skoler.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Fjelltrainee Trainee

Fjelltrainee er en regional traineeordning for små og store bedrifter, kommuner og andre offentlige virksomheter. Ordningen ble etablert i 2009 og har siden den tid ansatt 9 traineer. Ordningen har i dag 23 medlemmer i ordningen. Traineeprogrammet går over to år og skal bestå av tre bedrifter som traineen jobber i suksessivt. I tilfeller hvor både bedriften(e) og traineen ønsker å endre programmet, tilpasser vi oss det. Minimumskravet for å kunne bli trainee er at du har en fullført bachelorgrad før du tiltrer stillingen som trainee. For bedriftene er dette en fin mulighet til å få unge og nyutdannede mennesker med høy kompetanse inn i bedriften. Trainee-programmet rekrutterer personer med etterspurt utdannelse, og vi ser at mange av bedriftene på denne måten får tilført viktig kompetanse. Gjennom trainee-ordningen rekrutterer vi nye unge og kloke hoder til bedrifter i Rørosregionen og Nord-Østerdalen. Fjelltrainee er en medlemsorganisasjon bestående av ulike virksomheter i både privat og offentlig sektor. Fjelltraineestillingen vil bli ett av dine sterkeste kort på CV'en. Vi søker etter deg som holder på eller har fullført en bachelor- eller mastergrad. Vi kan tilby Traineestilling i virksomheter som har behov for din kompetanse En intens periode med læring og karriereløft Hvorfor søke jobb i Fjellregionen? Fjellregionen gir deg som nyutdannet en gylden karrieremulighet. Vårt lokale næringsliv er i endring og vekst. Som yrkestaker i distriktet er du ikke bare med på å utvikle virksomheten du er ansatt i, men du er også med på å utvikle samfunnet rundt deg.
Antall traineer
2
Sted
Røros, Tynset
Les mer

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Tollef Bredals vei 13 7374 Røros