IKT-Norge

Internett tjenester / E-handel, IT: Hardware / Software, Non-profit -/ interesseorg.

IKT-Norge er ikt-næringens interesseorganisasjon. Vi representerer den raskt voksende kunnskapsnæringen som vil være sentral i å sikre fremtidig velferd for Norge. Vår overordnede strategi er å skape gode forretnings- og utviklingsmuligheter for våre medlemmer, fremme deres interesser og tilby effektive, verdiøkende tjenester.

Les mer om IKT-Norge
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Ledige stillinger hos IKT-Norge

IKT-Norge søker etter en politisk rådgiver som skal bidra til å styrke vårt arbeid og vår posisjon.Som medarbeider i IKT-Norge vil du jobbe på tvers av våre fagområder. Du blir en sterk bidragsyter til å utvikle bredden og dybden i vår politikk. Vi søker en generalist, men har du spisskompetanse om deler av den norske IKT-næringen er det en fordel.Arbeidsoppgavene dine vil blant annet være:Bidra til vårt arbeid for bedre rammebetingelser for IT-næringenBidra til å utvikle og oppdatere vår kompetanse på sammenhengen mellom teknologi, politikk og samfunnResearch og bygge faktagrunnlag til det politiske teametLese høringsdokumenter og skrive utkast til høringssvar og andre politiske innspillSette deg inn i saker som er viktige for IKT-Norges medlemmerBygge relasjoner til eksisterende og potensielle medlemmer av IKT-NorgeBidra til å planlegge og fasilitere forummøter og andre arrangementer for medlemmene.Vi ser etter deg som er opptatt av teknologi og politikk, liker å skrive, jobbe med ulike folk, er god på å jobbe i team og liker å dele av din kunnskap. Hos oss vil du få mulighet til å utvikle deg på ulike områder, og jobbe med og for fremtidens Norge.Erfaring fra lobbyarbeid, politikk, strategiarbeid eller lignende er en fordel. Vi tror du har 3-5 års høyere utdanning og har jobbet noen år.For mer informasjon om stillingen, kontakt administrerende direktør i IKT-Norge, Heidi Austlid på telefon eller e-post: heidi@ikt-norge.no Adresse: Oscarsgt 20,0352 Oslo
01.04.2019 Oslo

Rekrutteringskalender

  • APR 01
    2019
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere