<  
>  

Faststream Recruitment AS

Rekruttering / HR / Bemanning
Velkommen til Faststream Recruitment AS. Vi er et rekrutteringsselskap som er spesialisert på rekruttering til shippingbransjen i Norden. Vi kan også gi deg råd om din videre karriere og bistå deg gjennom hele prosessen inntil du begynner i din neste stilling. Faststream Recruitment AS arbeider sammen med mange av verdens ledende shippingselskaper, noe som gir deg et unikt utvalg av shippingstillinger. i Norge, Danmark, Sverige, Finland og resten av verden. Faststream Recruitment AS er etablert for å møte den økende etterspørselen etter maritimt personale over hele det skandinaviske shippingmarkedet. Vårt kontor, basert på Skøyen, Norge, et av Skandinavias viktigste shippingmidtpunkter, setter Faststream i en slik posisjon at selskapet effektivt kan levere kvalitetstjenester til denne sektoren. Vårt Skandinavia-kontor er det regionale hovedkvarteret for det britiske rekrutteringsselskapet, Faststream Recruitment Limited.
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Jobbmuligheter i Faststream Recruitment AS
Jobbmuligheter i Faststream Recruitment AS
Det å finne en jobb er noe av det viktigste du gjør i løpet av karrieren. Å finne den rette stillingen er noe Faststream kan hjelpe deg med, men når du først har funnet den rette jobben, er det opp til deg å vise klienten at du er den rette personen for jobben. Vi gir deg råd og hjelp på veien for å maksimere suksessjansene.

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Thunes vei 2 0274 Oslo