<  
>  

Faststream Recruitment AS

Rekruttering / HR / Bemanning
Velkommen til Faststream Recruitment AS. Vi er et rekrutteringsselskap som er spesialisert på rekruttering til shippingbransjen i Norden. Vi kan også gi deg råd om din videre karriere og bistå deg gjennom hele prosessen inntil du begynner i din neste stilling. Faststream Recruitment AS arbeider sammen med mange av verdens ledende shippingselskaper, noe som gir deg et unikt utvalg av shippingstillinger. i Norge, Danmark, Sverige, Finland og resten av verden. Faststream Recruitment AS er etablert for å møte den økende etterspørselen etter maritimt personale over hele det skandinaviske shippingmarkedet. Vårt kontor, basert på Skøyen, Norge, et av Skandinavias viktigste shippingmidtpunkter, setter Faststream i en slik posisjon at selskapet effektivt kan levere kvalitetstjenester til denne sektoren. Vårt Skandinavia-kontor er det regionale hovedkvarteret for det britiske rekrutteringsselskapet, Faststream Recruitment Limited.
Fakta om Faststream Recruitment AS
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Jobbmuligheter i Faststream Recruitment AS
Jobbmuligheter i Faststream Recruitment AS
Det å finne en jobb er noe av det viktigste du gjør i løpet av karrieren. Å finne den rette stillingen er noe Faststream kan hjelpe deg med, men når du først har funnet den rette jobben, er det opp til deg å vise klienten at du er den rette personen for jobben. Vi gir deg råd og hjelp på veien for å maksimere suksessjansene.

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Thunes vei 2 0274 Oslo