TS Group

Olje / Gass / Energi / Kraft, Engineering

TS-Group er en ledende leverandør av driftstjenester og prosessteknologi til olje og gass industrien.TS Group består av Technical Support AS og TS Technology og har hovedkontor i Porsgrunn. Vi omsatte for 300 MNOK i 2009 og har 220 høyt kompetente medarbeidere onshore og offshore.

Technical Support tilbyr driftsstøtte til oljeselskaper, feltoperasjon, platformbemanning, kurs og opplæring og konsulenttjenester.

TS-Technology har utviklet og patentert ny og revolusjonerende teknologi for rensing av produsert vann. Vår Compact Flotation Unit (CFU) bidrar til reduserte utslipp fra olje og gass industrien. Vi ble tildelt Spotlight on new technology prisen på OTC messen i Houston i 2010 for vår miljøteknologi.

 Vi fokuserer hver dag på våre HMS resultater og vårt mål er null skader på mennesker, materiell og miljø.

Antall ansatte

220

Les mer om TS Group
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Ledige stillinger hos TS Group

Vi søker kranførere med G5 Sertifikat til oppdrag i onshore rotasjon. KvalifikasjonerG5 sertifikat for kranførereErfaring med offshore krankjøringOppdatert kransimulator kursPersonlige egenskaperKvalitets- og sikkerhetsbevisstServiceinnstilt og løsningsorientertFleksibelLiker å jobbe i teamHøyt fokus på HMSVi tilbyr:Konkurransedyktige betingelserGode forsikringsordningerSpennende oppdrag hos de ledende aktørene i bransjenÅrlige samlinger for alle ansattePersonlig oppfølgingGode utviklingsmuligheter for den enkelteOppdragene fra våre kunder kan variere i lengde og omfang avhengig av prosjekt.Søkere vil bli vurdert og intervjuet fortløpende. Antall stillinger er varierende etter antall oppdrag som kommer. Videre vil søknadsfristen forlenges, hvis vi ser et videre behov for dette.Høres det spennende ut å se nærmere på TS Group? Finn oss på sosiale medier, les og lik oss:-)Kontaktperson;Henriette J. Mork Mob; 9969699Gang per uke: 100%Send søknad Adresse: Stord Web: http://www.tsgroup.com
Snarest Stord

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Versvikveien 2

3937 Porsgrunn