<  
>  

TS Group

Olje / Gass / Energi / Kraft, Engineering

TS-Group er en ledende leverandør av driftstjenester og prosessteknologi til olje og gass industrien.TS Group består av Technical Support AS og TS Technology og har hovedkontor i Porsgrunn. Vi omsatte for 300 MNOK i 2009 og har 220 høyt kompetente medarbeidere onshore og offshore.

Technical Support tilbyr driftsstøtte til oljeselskaper, feltoperasjon, platformbemanning, kurs og opplæring og konsulenttjenester.

TS-Technology har utviklet og patentert ny og revolusjonerende teknologi for rensing av produsert vann. Vår Compact Flotation Unit (CFU) bidrar til reduserte utslipp fra olje og gass industrien. Vi ble tildelt Spotlight on new technology prisen på OTC messen i Houston i 2010 for vår miljøteknologi.

 Vi fokuserer hver dag på våre HMS resultater og vårt mål er null skader på mennesker, materiell og miljø.

Antall ansatte

220

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Versvikveien 2

3937 Porsgrunn