<  
>  

EB Nett

Olje / Gass / Energi / Kraft

EB Nett er et nettselskap i EB-konsernet og ble etablert i 2001 etter fusjon mellom Drammen Energinett og Buskerud Nett. I 2002/2003 fusjonerte EB Nett med Kongsberg Energi og Nedre Eiker Energi.

 

EB Nett eier regionalnettet i Buskerud fylke og tilstøtende områder i Oppland, Vestfold og Hordaland. Videre eier selskapet distribusjonsnettene i kommunene Drammen, Kongsberg og Nedre Eiker. Selskapet hadde 66 ansatte per 1. januar 2013.  

EB Fibernett AS (100%) 

Utvikling, utbygging og forvaltning av fiberbredbåndsnett, kjøp, salg og forvaltning av fast eiendom for slikt formål, samt deltakelse i andre selskaper med samme eller komplementær virksomhet.

EB Kundeservice AS (100%) 

Tilbyr tjenester innen målerverdibehandling, avregning, fakturering, kundeservice og innfordring til kraftleverandører og nettselskap i kraftmarkedet, samt tjenester til beslektede virksomheter. 

EL-Tilsynet AS (51%) 

Utføre tilsynstjenester basert på de krav som til enhver tid fastsettes av myndigheter og selskapets kunder, samt tilby rådgivningstjenester basert på selskapets kompetanse innenfor de til enhver tid gjeldende habilitetsregler fra DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap). 

 

 

Les mer
Fakta om EB Nett
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter
Bildegalleri

Adresse

Grønland 67
3007 Drammen