<  
>  

Metier AS

Konsulenttjenester: IT

Metier er i dag den ledende totalleverandøren innen prosjektledelse og prosjektstyring i Skandinavia. I over 30 år har vi bistått prosjektvirksomheter i å nå deres forretningsmål gjennom riktige og effektive prosjekter. Gjennom fokusert innsats og gjennom kun å holde på med prosjektledelse har vi utviklet selskapet til å bli den ledende innen vårt marked. Det er summen av erfaring, kunnskap og miljø som har gitt oss denne posisjonen.

Metier er i dag et av landets fremste fagmiljø innen prosjektledelse. Gjennom riktig kompetanse, forbedring av arbeidsprosesser og innføring av effektive og moderne styringssystemer, bidrar vi til at våre kunder gjennomfører gjentatte vellykkede prosjekter.

Metiers fokus på prosjekt og prosjektledelse har skapt gode resultater både for oss og våre kunder. Kompetansenivået innen prosjektledelse er høyt i Norge, men fremdeles erfarer vi altfor mange unødvendige prosjektoverskridelser og mislykkede prosjekter. Metiers formål vil derfor fortsatt være å profesjonalisere prosjektvirksomheter og sikre enkeltprosjekter.

Vi skal gjøre det vi kan for å innfri våre kunders forventninger og bidra til mange vellykkede prosjekter fremover.

Metier har i dag over 150 erfarne og høyt utdannede ansatte. Selskapet hadde en omsettning på 390 MNOK i 2014.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Introduksjonsprogram for nyutdannede Trainee

Metier ansetter hvert år nyutdannede til vårt introduksjonsprogram. Som nyutdannet, eller for deg med lite erfaring fra prosjektfaget, vil du via programmet få tettere oppfølging de 2 første årene av din ansettelse. Programmet fokuserer på deltagelse i et betydelig antall prosjektanalyser, med ansvar i team av Metieransatte og samarbeidende anerkjente fagmiljøer. Dette for at du raskt skal bli kjent med utfordringer fra ulike bransjer, prosjekttyper og faser av prosjektarbeid. Det siste året vil du i tillegg sitte operativt i et kundeprosjekt over en lengre periode for å bli kjent med prosjektgjennomføring “fra innsiden”. Vi vil formalisere din prosjektkompetanse via Metier Academy, Europas største leverandør av skreddersydde opplæringsprogram innen prosjektledelse. Du vil gjennomføre flere kurs innen prosjektfaget (studiepoeng fra SKEMA Business School) og ta sertifisering innen den internasjonalt annerkjente prosjektmetodikken PRINCE2®. Slik bygger vi raskt en attraktiv CV! Vi ser etter: MSc innen teknologi eller økonomi, med solide akademiske resultater Interesse for prosjektfaget Strukturert, analytisk og handlingsorientert Sterke kommunikasjonsferdigheter, muntlig og skriftlig Høy integritet, positiv holdning og mellommenneskelige ferdigheter
Antall traineer
2
Sted
Oslo
Les mer

Bildegalleri

Kontaktperson