<  
>  

Metier AS

Konsulenttjenester: IT

Metier er i dag den ledende totalleverandøren innen prosjektledelse og prosjektstyring i Skandinavia. I over 30 år har vi bistått prosjektvirksomheter i å nå deres forretningsmål gjennom riktige og effektive prosjekter. Gjennom fokusert innsats og gjennom kun å holde på med prosjektledelse har vi utviklet selskapet til å bli den ledende innen vårt marked. Det er summen av erfaring, kunnskap og miljø som har gitt oss denne posisjonen.

Metier er i dag et av landets fremste fagmiljø innen prosjektledelse. Gjennom riktig kompetanse, forbedring av arbeidsprosesser og innføring av effektive og moderne styringssystemer, bidrar vi til at våre kunder gjennomfører gjentatte vellykkede prosjekter.

Metiers fokus på prosjekt og prosjektledelse har skapt gode resultater både for oss og våre kunder. Kompetansenivået innen prosjektledelse er høyt i Norge, men fremdeles erfarer vi altfor mange unødvendige prosjektoverskridelser og mislykkede prosjekter. Metiers formål vil derfor fortsatt være å profesjonalisere prosjektvirksomheter og sikre enkeltprosjekter.

Vi skal gjøre det vi kan for å innfri våre kunders forventninger og bidra til mange vellykkede prosjekter fremover.

Metier har i dag over 150 erfarne og høyt utdannede ansatte. Selskapet hadde en omsettning på 390 MNOK i 2014.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Introduksjonsprogram for nyutdannede Trainee

Metier ansetter hvert år nyutdannede til vårt introduksjonsprogram. Som nyutdannet, eller for deg med lite erfaring fra prosjektfaget, vil du
Trainee
2
Sted
Oslo
Les mer

Bildegalleri

Kontaktperson