<  
>  

Folks AS

Rekruttering / HR / Bemanning

Vi matcher unge talenter med næringslivet. Vårt fokus på kompetanse og kontaktskapende tiltak bidrar til våre ansatte, oppdragsgivere og medlemmers suksess.

Er du ung, har høy utdannelse eller mye kompetanse innen ditt fagområde? Da er du kanskje den vi søker. Vi har skapt et community som gir deg nyttig erfaring samt verktøy du trenger for komme deg videre i din karriere.

Du kan bli fast ansatt hos oss eller vi kan rekruttere deg til en stilling hos en av våre samarbeidspartnere.

Visjon

Unge talenter skal aktivt søke seg til oss for faglig og personlig utvikling samt tilgang til et større nettverk. Det skal være verdifullt for alle å være medlem av Folks community.

Antall ansatte

Varierer da vi i tillegg til rekruttering også driver konsulentutleie for kortere eller lengre oppdrag.

Fakta om Folks AS
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Jobbmuligheter i Folks AS
Jobbmuligheter i Folks AS

Kontakt oss gjerne for en uformell samtale om hva vi kan gjøre for deg, eller kanskje du alt har sett en utlyst stilling du ønsker å søke på? Sjekk: http://folks.no/sok.jobb/ledige.stillinger.aspx

Vi ser frem til å høre fra deg!

Vi er alltid på jakt etter dyktige personer til vårt nettverk. Registrer deg i vårt community: http://folks.no/hva.skjer/bli.medlem.aspx . Det tar under et minutt.

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Vi er alltid på jakt etter dyktige personer til vårt nettverk. Registrer deg i vårt community: http://folks.no/hva.skjer/bli.medlem.aspx . Det tar under et minutt.

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (56)

Fakta om Folks AS

Adresse

http://folks.no/om.folks/folks.as.aspx