Dronning Sonja Internasjonale Musikkonkurranse

Kultur / Kunst / Øvrige kreative fag

Dronning Sonja Internasjonale Musikkonkurranse arrangeres annethvert år for sangere fra alle verdensdeler. Konkurransen bidrar til utvikling av karrierer for deltakerne.

I august 2013 skal konkurransen markere sitt 25-års jubileum. Konkurransen arrangeres på Norges musikkhøgskole og i Den Norske Opera & Ballett. I tillegg arrangeres konserter og mesterklasser med prisvinnere.

Blant konkurransens institusjonelle partnere inngår Den Norske Opera & Ballett, Norges musikkhøgskole, NRK og Oslo-Filharmonien. Konkurransen samarbeider også med Det kongelige hoff. Administrasjonen holder til i hyggelige lokaler i Universitetsgaten 14.

Les mer om Dronning Sonja Internasjonale Musikkonkurranse
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Dronning Sonja Internasjonale Musikkonkurranse

Traineer arrangementSom arrangement-trainee vil du spille en sentral rolle i planleggingen og gjennomføringen av konkurransen. Engasjementet vil i hovedsak omfatte oppgaver i august, pluss 2-3 samlinger før konkurransen.Utvalgte arbeidsoppgavero Bistand til konsertkjøringo Publikumskontakt/ -vertskapo Oppfølging av konkurransens deltakereo Teknisk/ praktisk tilretteleggingo Deltakelse på stabsmøterTraineer informasjon og kommunikasjonSom trainee skal du utarbeide vinklinger som skaper bredest mulig interesse for konkurransen spesielt og klassisk musikk generelt, både i presse og sosiale medier. Sangerne og deres personligheter skal stå i sentrum og være utgangspunktet for oppmerksomhet. Engasjementet vil omfatte oppgaver fra mai til august/september, med hovedtyngde i konkurranseperioden i august.Utvalgte arbeidsoppgavero Utvikling av strategi og fremdriftsplan for kommunikasjonsarbeideto Kontinuerlige oppdateringer i sosiale medier og på websideo Oppfølging og publisering av deltakernes prestasjonero Betjening av presse/ andre gjestero Fotosesjon med HM Dronningen og prisvinnereHvem er duVi søker deg som er engasjert og har ideer som du evner å gjennomføre. Du må ha gode språkkunnskaper i både norsk og engelsk. Arbeidet lønnes med trainee-honorar.Som trainee hos DSIM får duo Erfaring og kompetanse fra en internasjonal virksomhet, med god veiledningo Stort internasjonalt nettverk av institusjoner innen klassisk musikk og operao Viktig nasjonal kontaktflate med konkurransens partnere i Norgeo Du blir en del av konkurransens innerste kjerne og får en skriftlig referanse ved arbeidets sluttEr du interessert? Send en kortfattet søknad med CV til post@qsimc.no innen 28. mars. Kontakt oss gjerne på tlf. 922 55 885 hvis du har spørsmål om trainee-ordningen. Adresse: Universitetsgata 14,0164 Oslo
28.03.2019 Oslo

Rekrutteringskalender

  • MAR 28
    2019
    4 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Dronning Sonja Internasjonale Musikkonkurranse