<  
>  

TIM - Trainee i Molderegionen

Bygg / Anlegg / Entreprenør, Energi, Industri og produksjon

Trainee i Molderegionen (TiM) er et trainee-program for nyutdannede bachelor- og masterstudenter som ønsker å jobbe hos en av de svært spennende og fremoverlente bedriftene i Molderegionen!

Som trainee i TiM får du en unik mulighet til å styrke både din faglige og personlige kompetanse. Vi gir deg mulighet til å knytte nettverk med solide bedrifter i kombinasjon med kortreist avstand til Norges vakreste natur!

Sjansen er stor for at du faller for regionen vår og skaper mange nye minner for livet! Og kanskje finner du drømmejobben? Svært mange av våre tidligere traineer er tilbudt fast stilling etter endt trainee-periode.

Se ledige stillinger og søk på www.timtraniee.no !

Fakta om TIM - Trainee i Molderegionen
Hovedkontor
Molde
Antall ansatte
1-10
Etablert år
2007
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Jobbmuligheter i TIM - Trainee i Molderegionen
Jobbmuligheter i TIM - Trainee i Molderegionen

Vi søker traineer innenfor de fleste fagområder

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

TiM er et trainee-program for nyutdannede bachelor- og masterstudenter som ønsker å jobbe hos en av de svært spennende og fremoverlente bedriftene i Molderegionen!

Trainee i Molderegionen (TiM) Antall traineer

Som trainee i TiM får du en unik mulighet til å styrke både din faglige og personlige kompetanse. Vi gir
Antall traineer
20
Sted
Molde
Les mer

Bli kjent med TIM - Trainee i Molderegionen

De ansatte
 • Jeg fikk vist meg frem og skaffet meg et nettverk som har gjort at det lettere å få jobb i etterkant.
  Anne Hilde Moldver Romsdal Videregående skole
 • Etter utdanningen var jeg åpen for det meste. TiM ga meg muligheten til å bli kjent med flere aktører i regionen.
  Karl Petter Grindvik Asplan Viak
 • TiM tilbød en unik mulighet til å få variert erfaring, teste forskjellige fagområder fra studietiden og se arbeidslivet fra forskjellige vinkler tidlig i karrieren.
  Øystein Rasmussen Axess
 • Min tid som trainee var lærerik, med god oppfølging i og utenfor jobb, nettverksbyggende og en god start på karrieren.
  Martin Iversen Glamox
 • Som trainee fikk jeg mye arbeidserfaring på kort tid. Dette har vært svært nyttig i forbindelse med arbeid, jobbsøking og muligheter i ettertid!
  Kari Vatne Eide Møre og Romsdal fylkeskommune
Bildegalleri

Kontaktperson

Prosjektleder

Filmer

Jobbmuligheter (10)
logo
Trainee i Molderegionen (TiM)
Trainee i Molderegionen (TiM) er et trainee-program for nyutdannede bachelor- og masterstudenter som ønsker å jobbe hos en av de svært spennende og fremoverlente bedriftene i Molderegionen! Som trainee i TiM får du en unik mulighet til å styrke både din faglige og personlige kompetanse. Vi gir deg mulighet til å knytte nettverk med solide bedrifter i kombinasjon med kortreist avstand til Norges vakreste natur! Sjansen er stor for at du faller for regionen vår og skaper mange nye minner for livet! Og kanskje finner du drømmejobben? Svært mange av våre tidligere traineer er tilbudt fast stilling etter endt trainee-periode. Kort om TiM Ettårig traineeordning innenfor alle fagretninger/bransjer Traineeåret varer fra august til august. 4 faglige fellessamlinger for traineene. Teambuilding, bedriftsbesøk og erfaringsutveksling mellom traineene vil være en del av fagsamlingene. Sosiale samlinger for traineene Du får en mentor i bedriften med ansvar for oppfølging og veiledning Verdifull arbeidserfaring Spennende kontakter innen næringsliv og arbeidsliv forøvrig Krav til traineen Utdanning på bachelor- eller masternivå Har maksimalt 3 års arbeidserfaring etter avsluttede studier Behersker norsk som arbeidsspråk

Adresse

Torget 4 6415 Molde