<  
>  

TIM (Trainee Ingeniør Molderegionen)

Øvrig, Olje / Gass / Energi / Kraft, Shipping / Off- / Onshore / Maritim

Trainee Ingeniør Molderegionen (TIM) er et samarbeid mellom 18 fremtidsrettede virksomheter i Molderegionen - alle på utkikk etter ingeniører/sivilingeniører.


TIM bidrar til å rekruttere ingeniører/sivilingeniører til regionen. Våre medlemsbedrifter søker ingeniører innen en rekke områder, både nyutdannede og ingeniører med erfaring.

Er du nyutdannet ingeniør/sivilingeniør? Da kan traineeprogrammet være rett start på yrkeslivet for deg! Vi tilbyr et toårig trainee-program, som retter seg mot sivilingeniører/ingeniører og andre med høyere utdannelse som søker utfordringer i jobben og på fritiden, og som ønsker en karriere i Molderegionen. Vi tar årlig inn traineer som får mulighet til å jobbe i inntil 3 ulike bedrifter innen sitt fagområde. Minstekrav for å søke som trainee er bachelorgrad. Gjennom to år med spennende og utfordrende oppgaver og eget fagprogram vil du som trainee få en unik start på din yrkeskarriere; verdifull arbeidserfaring, viktige kontakter innen næringsliv og offentlige aktører - alt dette i en vekstregion med utallige muligheter.

For informasjon om søknadsfrister og opptak se Søknadsinformasjon.

Er du interessert i jobb som fast ansatt ingeniør anbefaler vi at du tar kontakt direkte med bedriftene for å høre om hvilke muligheter som finnes. Har du generelle spørsmål om hvilke muligheter som finnes kan du ta kontakt med TIM styret eller administrasjonen.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Traineeprogrammet Trainee

Vårt trainee program retter seg mot ingeniører/sivilingeniører og andre flinke folk med relevant kompetanse for våre 18 medlemsbedrifter. Ønsker du en unik
Trainee
18 (flere)
Sted
Molde
Les mer

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Torget 4 6415 Molde