<  
>  

Klarna

Bankvirksomhet

Lurer du på hvem vi er? Her forteller vi deg alt du trenger å vite.

Du har sikkert hørt om kortbetaling på Internett. Vi er akkurat som et annet kortselskap, men likevel ikke. Jo da, vi tilbyr også betalingsmåter for deg som handler på Internett. Men den store forskjellen er at du gjennom Klarna alltid handler enklere og tryggere.

Hvilke betalingsmetoder tilbyr Klarna?
Som kunde hos oss kan du velge mellom to alternativer: Klarna faktura og Klarna konto

Uansett hvilket alternativ du velger, handler du enkelt og trygt fordi du alltid får varen hjem før betalingen finner sted. Velger du Klarna-konto, får du dessuten litt lengre tid på deg til å betale. I tillegg til at du samler alle kjøpene på én faktura, bestemmer du deretter selv hvordan du vil betale. Enten alt med én gang eller litt hver måned.

Hvordan foregår et kjøp?
Når du har funnet et produkt som du ønsker å kjøpe, velger du rett og slett det alternativet som passer deg best. Butikken sender da varen hjem til deg, og så betaler du via faktura etter at du har mottatt de bestilte varene. Dermed kan du alltid være sikker på at du får det produktet du betaler for.

Hvorfor er det trygt?
Klarna fungerer akkurat som når du handler med kontanter for eksempel i en klesbutikk. Du trenger aldri å oppgi sensitive opplysninger som kortnummer, og du kan alltid kjenne og klemme på varen før du betaler.

Antall ansatte

Vi har vokst til et ambisiøst og kreativt selskap med 400 ansatte.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Filmer

Fakta om Klarna