<  
>  

Synlighet as

IT: Hardware / Software, Reklame

Synlighet.no tilbyr rådgivning og andre tjenester for effektiv markedsføring på Internett. Som et av de første SEM (Search Engine Marketing) selskapene i Norge, startet Synlighet opp som et konsept under selskapet Screenresort as. Vårt pilotprosjekt innenfor fagområdet var så vellykket at det raskt ble ansatt flere rådgivere i virksomheten og Synlighet fikk etter hvert flere av Norges mest kjente bedrifter på kundelisten. Våre beste prosjekter innenfor søkemotoroptimalisering og søkemotorannonsering er velkjent i vår bransje, og har satt en høy standard for vårt arbeid.

Synlighet as er idag 20 medarbeidere med kontorer sentralt i Oslo og Bergen. Vi tilbyr et vidt spekter av tjenester som skal gi deg økt konkurransekraft. Vår erfaring gjennom flere år gjør at konseptet Synlighet består av mer enn ord. Vi kan dokumentere mange vellykkede prosjekter innenfor de fleste av våre produktområder. Synlighet tok i bruk Google Adwords da det ble lansert i Norge høsten 2004. Synlighet er også Adwords Qualified Company og vi var blant de 100 første virksomheter i verden som fikk medarbeidere med Google Adwords Professional status

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Synlighet as

Adresse

Bergen:
Møllendalsveien 1a,
Postboks 33,
5899 Bergen

Oslo:
Dronningens gate 3,
0152 Oslo