<  
>  

FirmaHjelp Regnskap AS

Regnskap

FirmaHjelp Regnskap AS ble etablert i april 2008. FirmaHjelp Regnskap ble etablert for å utfordre den ellers litt tungrodde regnskapsbransjen.

Vi har fokus på å bygge et regnskapskontor som kan betjene klienter fra hele Norge. Vi bruker ny teknologi for å effektivisere våre arbeidsprosesser, som igjen medfører at våre kunder får en kostnadseffektiv tjeneste. Vi så tidlig en etterspørsel etter et regnskapskontor som setter sine kunder i fokus, og hvor regnskapførerene har evne og vilje til å kommunisere regnskapstall og regnskapsanalyser på en forståelig måte.

Vi tror at regnskapsbransjen kommer til å endre seg voldsomt i de neste årene, og FirmaHjelp Regnskap skal være et regnskapskontor som skal utfordre de tradisjonelle måter ett regnskapskontor har blitt drevet på. Vi skal være bransjeledende og pådrivere for å implementere ny teknologi, med det mål for øye at prosessene både skal bli raskere, enklere og lettere å forstå.

Vi er stolte over at vi har utviklet en tjeneste som blir verdsatt av våre kunder. Beviset for dette, er at vi i dag vokser med ca 40 nye kunder hver måned.

Visjon

FirmaHjelp Regnskap skal tilby en prisgunstig totaltjeneste for regnskapsførsel og tilhørende myndighetskontakt.

FirmaHjelp Regnskap skal alltid ha sine kunder i fokus, og aldri glemme at det våre kunder som gjør at vi kan eksistere

FirmaHjelp Regnskap skal være pådriver og bransjeledende hva angår bruk og implementering av ny teknologi, hvis målsetning er å effektivisere kommunikasjon mellom kunde og regnskapskontor, samt den interne ressursbruk.

FirmaHjelp Regnskap skal ha tilgjenglighet som et konkurransefortrinn, og skal alltid levere suveren oppfølging og support til sine kunder.

FirmaHjelp Regnskap skal hjelpe sine kunder til å kunne forstå og bruke sitt regnskap som besluttningsstøtte, og vil skal kommunisere til våre klienter på deres vilkår.

FirmaHjelp Regnskap skal utfordre den etablerte regnskapsbransjen.

Antall ansatte

Vi er nå 12 ansatte og vokser, slik at vi planlegger å ansette 1 nyansatt pr mnd.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om FirmaHjelp Regnskap AS

Adresse

Ulvenveien 88, 0581 Oslo