Academic Work

Rekruttering / HR / Bemanning

VI ER ACADEMIC WORK – HOME OF THE YOUNG PROFESSIONALS

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere.

Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på

Vi har kontorer i hele Norden, i Trondheim og Oslo her i Norge.

Hver dag jobber vi for å skape nye muligheter for deg som studerer eller er helt i begynnelsen av karrieren din.

Ta kontakt med oss i dag - kanskje finner du drømmejobben hos oss!

Les mer om Academic Work
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Ledige stillinger hos Academic Work

IST ser etter en utvikler til videreutvikle et helt nytt område for kvalitetssikring for å fortsatt kunne gjøre hverdagen for skoler og barnehager enklere! Vi ser etter deg som er ferdigutdannet innen IT våren 2019 og som har gode programmeringsskills innen Java!
24.03.2019 Oslo
Har du en brennende interesse for programmering og vil jobbe med en internasjonal kundekrets som sprer seg fra Stockholm til New York? Kinly ser etter en junior-utvikler som ønsker å utfordre sine programmeringsskills!
24.03.2019 Oslo
Novacare ser etter deg som har en brennende interesse for .NET-programmering og som vil utvikle morgendagens unike løsninger. Har du i tillegg et ønske om å lære Episerver-plattformen i et meget godt miljø er dette stillingen for deg!
24.03.2019 Oslo
Infocare ser etter deg som har et tekniskt interesse og som vil jobbe i et prosjekt med oppdateringer av ny programvare! Har du teknisk bakgrund og har mulighet til å starte snarest er det deg vi ser etter!
24.03.2019 Oslo
Har du en interesse for UX design og vil jobbe med sterke merkenavn som Subaru, SSangYong og LEVC? Da anbefaler jeg deg å lese videre!
25.03.2019 Oslo
På vegne av vår samarbeidspartner Realbygg søker vi etter en motivert BIM-koordinator som er på utkikk etter nye faglige og personlige utfordringer. Har du praktisk erfaring fra byggeplass og er klar for nye muligheter, eller er du nyutdannet og har kjennskap til BIM? Da er det kanskje deg vi leter etter! Informasjon om stillingen: Realbygg er et entreprenørfirma med virksomheter i Oslo og Akershus. Kontoret består av rundt 40 personer fordelt i ulike avdelinger. Det er et dynamisk arbeidsmiljø hvor du jobber både selvstendig og i team. Arbeidsdagen vil bestå av varierte oppgaver og spennende prosjekter innen bolig, industri og rehabilitering i totalentrepriser. I stillingen som BIM-koordinator vil du jobbe i et godt fagmiljø, samtidig som det er viktig at du kan jobbe selvstendig. Du skal blant annet fungere rådgivende for planleggingsprosessen og passe på at alle elementene i prosessen henger sammen. I denne stillingen vil du for det meste sitte inne på kontoret til Realbygg, men vil også være med i møter ute på prosjektene. Du vil få god støtte og opplæring fra oppstart og du vil jobbe tett med en erfarne kolleger. - Søknadsfrist: 25.03.2019 - Oppstart: Etter avtale Arbeidsoppgaver: Dine arbeidsoppgaver som BIM-koordinator vil blant annet bestå av: - Visualisering av bygg i Solibri - Lede utviklingen av BIM i gjennomføringsfasen i prosjektene - Feiltesting - Utarbeide rapporter - Kjøre kollisjoner - Deltakelse i prosjekteringene - Bistå med mengdeuttak fra modell i kalkulasjonsfasen Vi søker deg som:- Er nyutdannet som byggingeniør, er du BIM-tekniker er det et stort pluss - Kan vise til praktisk erfaring fra byggeplass - Erfaring i Autocad, Revit og/eller Solibri. Solibri er verktøyet Realbygg bruker- Gode kommunikasjonsevner på norsk, både muntlig og skriftlig Det er viktig at du innehar god faglig forståelse for bygg og anlegg, men vi har også stor tro på personlige egenskaper. Har du evnen til å jobbe selvstendig og ta ansvar for egne oppgaver, er du resultatorientert og brenner for å levere kvalitet? Da tviler vi ikke på at du kan lykkes i rollen! Vi behandler søknader fortløpende, som innebærer at annonsen vil bli tatt ned så snart vi har funnet riktig kandidat. Vent derfor ikke med å søke! Vi ønsker at du søker via din profil, men har du spesifikke spørsmål rundt stillingen besvares disse på teknologi@academicwork.no Informasjon om bedriften: Realbygg er et entreprenørselskap med virksomhet i Oslo og Akershus. Firmaet ble etablert i 1989 og har hatt en jevn utvikling i omsetning og mannskap. Aktivitetene omfatter bolig, industri og rehabilitering i totalentrepriser, i hovedsak innen privat sektor. Realbyggs visjon er å alltid ha fornøyde kunder gjennom å levere bygg med god kvalitet og design, til riktig pris! Realbygg kan vise til lang erfaring med utvikling av prosjekt i samarbeid med kunder. Bedriften har gode resultater og en sunn økonomi. Realbygg har en målsetning om en omsetning på 400 MNOK i året.
Haster! Oslo
Er du student og ønsker å opparbeide deg verdifull erfaring fra et større finansielt konsern? Har du sterke Excel kunnskaper og trives med å jobbe i et hektisk miljø? Da bør du lese videre! På vegne av vår kunde søker vi en drevet og engasjert konsulent til deres sentrale kontorlokaler på Aker Brygge. Som Junior Consultant vil du være en del av et kompetent og voksende team med stort fokus på å øke effektiviteten gjennom bl.a. prosessoptimalisering.Dette er en fin mulighet for deg som er student, og som ønsker å opparbeide deg verdifull erfaring i et finansielt konsern. Vi ser etter deg som er kundeorientert og har interesse for å utvikle og transformere for å møte nye krav fra verden rundt oss.Oppstart: Snarest, etter avtaleOmfang: 50-60% stilling, engasjement ut året med gode muligheter videreSøknadsfrist: ASAP. Vi anbefaler deg å søke så fort som mulig da søknader blir behandlet fortløpende og stillingsannonsen vil bli tatt ned ved funn av rett kandidatArbeidsoppgaverDu vil være en del av avdelingen Operational Support, som har ansvaret for å behandle ulike manuelle oppgaver og utvikle de slik at de behandles på den mest effektive måten. Dette vil du bl.a. gjøre gjennom prosessoptimalisering og robotteknologi. Arbeidsoppgavene vil variere etter behov men inkluderer blant annet:Ulike back-office oppgaverBetalinger til kunderDatabaser, makroer og andre leveranser til ulike avdelingerVi søker deg somEr student innenfor relevant fagområdeHar sterke/avanserte Excel kunnskaperBehersker norsk og engelsk på et høyere nivåGod systemforståelse og teknisk kompetanseFor å lykkes i denne stillingen må du ha en reell interesse for å prøve nye arbeidsformer og være løsningsorientert. Du har stor interesse for makroer og robotteknologi, og lærer raskt. Du ser løsninger fremfor problemer, og motiveres av nye utfordringer! Du er positiv og har gode samarbeidsevner, samtidig som du evner å jobbe selvstendig. Høres dette ut som deg? Da ser vi frem til å høre fra deg! Adresse: Oslo
25.03.2019 Oslo
Er du på starten av karrieren og ønsker du å bli med på reisen fra en start-up til en scale-up i et svært spennende selskap? Trives du i et høyt tempo med mange utfordringer? Er en sterk kultur og visjon viktig for deg? Da bør du lese videre. Disruptive Technologies består av erfarne grundere, de beste ingeniørene og utviklerne innen bransjen, og har allerede en solid posisjon innen IoT-sfæren. Hos Disruptive Technologies vil du være en del av et dyktig og innovativt fagmiljø på ca. 45 personer som holder til i sentrale og lyse kontorlokaler på Lysaker. Det utfordrende miljøet hos Disruptive Technologies er en driver for nytenkende løsninger og vi håper derfor å finne deg som blir trigget av et svært høyt tempo og muligheten til å lære. I denne rollen vil du bli utfordret med oppgaver innen ulike avdelinger uten tydelige retningslinjer og hvor det nødvendigvis ikke foreligger noen fasit. Vi vil derfor finne deg som trives med å bli utfordret og som kan utfordre oss.Disruptive Technologies er et raskt voksende selskap innen IoT som utvikler verdens minste trådløse sensorer. Disruptive Technologies har i dag 200 pilotkunder, derav mange større internasjonale konsert. De har også nylig lansert i USA, og jobber seg nå også innover mot det amerikanske markedet. I tillegg har selskapet tatt en tydelig posisjon i Tyskland og England. Sensorene har etter 2 års testing og utvikling i tett samarbeid med kunder og partnere nå blitt kommersielt tilgjengelig, og selskapet beveger seg over i scale-up fasen. Disruptive Technologies er på utkikk etter en dyktig medarbeider som kan vise til gode resultater og initiativ utover det normale.Oppstart: Snarest, etter avtaleOmfang: Fulltid, 6 måneder engasjement med gode muligheter videreSøknadsfrist: Senest 24. mars. Vi anbefaler deg å søke så fort som mulig da søknader blir behandlet fortløpende og stillingsannonsen vil bli tatt ned ved funn av rett kandidat.ArbeidsoppgaverDin rolle vil være å fasilitere sales operations - med andre ord støtte logistikk og finans. Dine arbeidsoppgaver vil være svært varierte og til tider krevende. Eksempel på oppgaver vil være: ordrehåndtering, kontrakt- og kontraktsoppfølging, leverandøroppfølging, fakturering, logistikk, regnskaps- og andre økonomirelaterte og administrative oppgaver.Vi søker deg somHar høyere utdannelse på minimum bachelornivå og gode resultater å vise til.Har god økonomiforståelse, du forstår regnskap, budsjett og posteringer.Har meget gode Excel-kunnskaper (rapporter, pivot-tabeller, CSV-filer ol.)Er språkmektig og behersker engelsk meget godt.Vi søker først og fremst gode, initiativtakende problemløsere. Rett person evner å arbeide selvstendig og vi tror at du ser flere løsninger enn problemer. Ettersom personlige egenskaper vil vektlegges i denne rollen søker vi deg som evner å jobbe deg strukturert og ryddig gjennom parallelle prosesser, samtidig som du har en grunnleggende god business forståelse. Adresse: Oslo
25.03.2019 Oslo

Rekrutteringskalender

 • MAR 24
  2019
  5 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • MAR 25
  2019
  4 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • MAR 26
  2019
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • MAR 28
  2019
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • MAR 30
  2019
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • MAR 31
  2019
  7 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
 • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Academic Work

Adresse

Nydalsveien 33, 0484 Oslo