<  
>  

Nigel Frank International

Rekruttering / HR / Bemanning

Nigel Frank International er verdens største og ledende rekrutterer av Microsoft Dynamics kandidater. Vi samarbeider tett med både partnere som som Alfapeople, Tectura, Columbus IT i Norden, og mange sluttbrukere. Kandidater med Microsoft Dynamics kompetanse meget ettertrakted internasjonalt og derfor dekker våre avdelinger store deler av markedet i Norden, Europa, USA og i løpet av dette året også Asia-Pacific.

Noen unike nøkkelpunkter om Nigel Frank International:

  • Vi er den eneste rekruttereren som har utstilt på og sponset Microsoft Convergence i både 2009 og 2010.
  • Vi er også den eneste rekruttereren som har utgitt to globale lønnsstudier i 2009 og 2010 -noe som har gitt oss et unikt innblikk i lønn og trender verden rundt for de forskjellige posisjonene i MS Dynamics markedet – denne informasjonen er ikke tilgjengelige andre steder.
  • Vi er også en av de største annonsørene og bruker over 2,5 millioner kroner årlig på annonser, reklame og nettverksbygging.

For mer informasjon gå til vår internettside www.nigelfrank.com.

Visjon

Vår visjon er å bli den første både kandidater, MS Dynamics partnere og sluttbrukere tar kontakt med i søket på og utlysning av ny jobb.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Jobbmuligheter i Nigel Frank International
Jobbmuligheter i Nigel Frank International

Vi rekrutterer til alle posisjoner og alle nivåer innenfor Microsoft Dynamics. For mer informasjon se vår internettside www.nigelfrank.com.

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Spesialist Rekrutterer
Jobbmuligheter (35)

Adresse

Nigel Frank International (Europeiske kontor) The Stamp Exchange Westgate Road Newcastle upon Tyne Tyne and Wear NE1 1SA United Kingdom