Kunstforum AS

Media / Underholdning, Kultur / Kunst / Øvrige kreative fag

KUNSTforum er et tidsskrift som kommer ut i papir fire ganger i året. Papirutgaven fokuserer på dybdeartikler, presentasjoner av aktuelle kunstnere, intervjuer, kunstbøker og markedsanalyse.

Nettsiden www.kunstforum.as oppdateres ukentlig med egne artikler, anmeldelser, og byreportasjer. Her fokuseres det på korte informative tekster, aktualitet og meningsytringer.

KUNSTforum er en bred utgivelse som dekker samtidskunst og historisk kunst både nasjonalt og internasjonalt. Vi har som mål å være en faglig og kritisk utgivelse for alle kunstinteresserte i landet. Vår agenda er å skape et rom for åpen meningsbryting og diskusjon om kunst og kunstscenens infrastruktur i Norge.

KUNSTforum har ingen kunstpolitiske meninger eller oppfatninger, selv om redaktører, redaksjonsmedlemmer og bidragsytere selvsagt har det. Derimot har KUNSTforum meninger om hva en kritisk offentlighet bør være. Vi er for en åpenhetskultur, hvor saker kan diskuteres offentlig og hvor også makten i kunstfeltet er tilgjengelig for belysning.

Visjon

KUNSTforum har vi som mål å dekke et stort geografisk spenn; fra det lokale til det internasjonale. Detføles naturlig å ha følere ute fra Finnmarksvidda til New York, fra Reykjavik til Milano i den globaliserte situasjonen som vi lever i.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere