<  
>  

Protecta AS

Bygg / Anlegg / Entreprenør, Ingeniøryrker: Øvrig

Protecta AS utvikler, produserer og distribuerer passive brannsikringsprodukter for bygg og anlegg innen enkelte markeder i Europa. Protecta satser på produktutvikling, og har gjennom mange års arbeide etablert de aller beste branntekniske produktene på blant annet det norske markedet, i samarbeide med både norske og utenlandske laboratorier og da spesielt SINTEF Norges Branntekniske Laboratorium.

Vi tror dog at ett selskap ikke er bedre enn de menneskene som arbeider der, og vi er derfor stolte av ett internt svært erfarent fagmiljø med noen av de fremste eksperter både innenlands og utenlands. Mesteparten av produksjonen foregår internt inkludert all kjemisk produksjon, og vi har til enhver tid full kontroll over kvaliteten av det som leveres ut til markedet.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere