<  
>  

Betanien diakonale høgskole

Forskning og utvikling

Betanien diakonale høgskole tilbyr bachelor utdanning i sykepleie, videreutdanning i kreftsykepleie, tverrfaglig videreutdanning i aldring og eldreomsorg og nasjonal paramedic utdanning for ambulansepersonell.
Høgskolen ligger i Fyllingsdalen, ca 7-8 minutter med buss fra Bergen sentrum. Høgskolen eies og drives av Stiftelsen Betanien som også driver Hospitalet Betanien, Betanien barnehage og Fundacion Betanien i Spania. Stiftelsen Betanien er en av Metodistkirkens diakoniinstitusjoner i Norge.

Høgskolen startet sin virksomhet i 1923, og har som formål å utdanne sykepleiere til diakonal tjeneste i samfunnet både gjennom bachelorutdanning i sykepleie og videreutdanninger.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Vestlundveien 19, 5145 Fyllingsdalen