UNIT4 R&D

IT: Hardware / Software

Utviklingen av Agresso programvare startet i Inenco AS som ble etablert i Oslo i 1983. Selskapet Agresso AS ble etablert i 1991. I dag heter selskapet UNIT4 og vi leverer ERP-system, økonomisystem og HR - system for Lønn og Personal med tilhørende konsulenttjenester og kunderservice til det norske markedet. Sammen med sine partnere betjener selskapet ca. 800 kunder i Norge.

Utviklingen av Agresso Business World skjer i UNIT4 R&D AS (Oslo). Produktporteføljen Agresso Business World (ABW) består av fullt integrerte økonomi- og personalsystemer. Til sammen ivaretar ABW alle sentrale deler av økonomistyring, kompetanseforvaltning, personaladministrasjon og tilhørende ledelsesinformasjon for mellomstore og store organisasjoner. Høy funksjonalitet og bruk av moderne web- og mobilteknologi bidrar til å skape fortrinn. Derfor foretrekkes Agresso Business World av virksomheter innen både privat og offentlig sektor verden over.

UNIT4 Agresso AS og UNIT4 R&D AS er i dag datterselskaper av UNIT4 Group NV som har sitt hovedkontor i Holland og er notert på børsen i Amsterdam. UNIT4 Group er en internasjonal utvikler av integrerte systemer for økonomistyring og ledelsesinformasjon med sikkerhetsløsninger som tilbyr sikre e-handelsløsninger til sine kunder www.unit4.com. UNIT4 Group NV har Agresso datterselskaper i Norge, Sverige, Storbritannia, Benelux, Frankrike, Tyskland, Spania, Canada og USA. Tjenester blir besørget for kunder over hele verden via distributører i flere land.

Visjon

Unit4-gruppen er et pålitelig og solid internasjonalt selskap, som hjelper sine klienter å oppfylle sine forretningsmål ved hjelp av utvikling, distribusjon og vedlikehold av programvare på grunnlag av spesialistkunnskaper og effektive produkt- og markedskombinasjoner.

Antall ansatte

180

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Filmer

Adresse

Gjerdrumsvei 4, 0401 OSLO