<  
>  

Solåsen familiebarnehage

Øvrig, Utdanning / undervisning

Solåsen familiebarnehage er en privateid barnehage med 4 ansatte. Vi har 18 barn fra 0-6 år fordelt på 18 plasser. Vi åpnet høsten 2008.

Solåsenfam. barnehage ligger midt i boligområdet, og har kort vei til marka. Bussholdeplassen ligger rett ved barnehagen.

Vår visjon er å være med på å utvikle selvstendige og trygge individer ved å la dem leke og lære i et trygt miljø.

Vi prioriterer og ha god tid sammen med barna. Ha en rolig og koslig atmosfære rundt oss der latteren sitter løst og det er god plass for alle personligheter. Vi vil ha et tett samarbeid med barnas hjem.

Vi har valgt et pedagogisk opplegg som heter snakkepakken. Snakkepakken er et språkstimulerings verktøy med 140 gjenstander. Den kan brukes i samlinger og i lek. Hensikten med snakkepakken er å styrke språkferdigheter hos barn. Barn som utvikler et godt språk i tidlig alder trekker fordeler av denne kunnskapen resten av livet. Vi har en snakkepakke samling og en tema samling i uka.

Antall ansatte

4

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Solåsen familiebarnehage

Adresse

Gamle Hellvikvei 16 1450 Nesoddtangen