<  
>  

Netlight er et internasjonalt IT og IT management konsulentselskap. Vi har hatt kontorer i Oslo siden 2008, og er i dag litt over 100 norske kollegaer. Våre ansatte er blant markedets største konsulenttalenter og våre kunder er markedsledende i sine innovative digitale løsninger. Vi er alltid på utkikk etter dyktige konsulenter for å hjelpe oss med å løse enda flere spennende oppdrag for nye og spennende kunder. Som konsulent i Netlight vil du jobbe med komplekse og forretningskritiske prosjekter. Det forutsetter høy grad av problemløsningsevner og samarbeidsevner.

Som organisasjon bygger Netlight på tillit, ansvar og inkludering. Vi fokuserer på personlig vekst kombinert med vekst av kompetanse og kunnskap. Vi deler kunnskap på kryss og tvers av nettverket og hjelper hverandre til å bli bedre. Vi tror at kundens problemer og vår personlige og profesjonelle vekst skjer best i samarbeid med andre. Som Netlighter blir du gitt ansvar fra første sekund og du får muligheten til å være med å forme hvilket selskap Netlight skal være i fremtiden.

Talent search i Netlight møter mange personer fra IT- Oslo hvert år. Vi ansetter omtrent 8% av personene vi treffer. Vi fokuserer på langsiktige relasjoner, verdsetter nettverksbygging og er åpne for å treffe personer som vil lære mer om oss. Enten det ender i en ansettelse eller ikke. Flere av våre ansettelser er resultatet av langsiktige relasjoner og dersom vi finner ut at det ikke er match mellom Netlight og deg, har vi mye kompetanse på markedet, og kan komme med tips på hvor du kan finne drømmeprosjektene og arbeidsgiveren.

Ikke nøl med å ta kontakt og være åpen og ærlig med hva du ønsker å få ut av samtalen. Vi snakkes gjerne.

Fakta om Netlight AS
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
51-200
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Jobbmuligheter i Netlight AS
Jobbmuligheter i Netlight AS

Vi ansetter personer med gjennomført høyere utdannelse og prosjektbasert erfaring innenfor teknologi, innovasjon og digitalisering.  Du har en sterk og genuin interesse for teknologi og innovasjon og ønsker å skape de beste løsningene for våre kunder.  Om din kjernekompetanse ligger tettest på front-end, back-end, fullstack eller mobilutvikling er sekundært. For den rette kandidaten finnes det et hav av muligheter hos oss.

Vi leverer prosjekter innenfor områder som: Mobilutvikling, web, frontend, backend - og fullstack utvikling. Vi har prosjekter innenfor Cloud, Arkitektur, Data Science, DevOps, test og testledelse, Agile principles (Agile coach & scrum master), tjeneste og interaksjonsdesign, tekniske prosjektleder og rene prosjektlederroller.

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Fast ansettelse
En stor andel av konsulentene vi ansetter hvert år kommer rett fra studiene. Vår modell tilbyr nyutdannede å hoppe rett inn i en fullverdig konsulenttilværelse med støtte fra personene rundt seg. Vi ansetter oftest ett år i forveien, men vi er åpne for å snakke med studenter som kanskje har ventet lengere med å ta beslutning om arbeidsgiver. Det finnes alltid en plass til for riktig person. 

Summer internship
Hver sommer tilbyr vi summer internship for studenter på tredje og fjerdeåret av sin utdannelse. Vi tilbyr en realistisk konsilenttilværelse ute hos noen av våre kunder. 

Rekrutteringen til dette skjer under sommeren og høsten året i forveien. 

Bildegalleri

Kontaktperson

Filmer

Jobbmuligheter (40)

Adresse