<  
>  

Netlight AS

Konsulenttjenester: IT

Netlight er et internasjonalt IT og IT management konsulentselskap. Vi har hatt kontorer i Oslo siden 2008, og er i dag litt over 100 norske kollegaer. Våre ansatte er blant markedets største konsulenttalenter og våre kunder er markedsledende i sine innovative digitale løsninger. Vi er alltid på utkikk etter dyktige konsulenter for å hjelpe oss med å løse enda flere spennende oppdrag for nye og spennende kunder. Som konsulent i Netlight vil du jobbe med komplekse og forretningskritiske prosjekter. Det forutsetter høy grad av problemløsningsevner og samarbeidsevner.

Som organisasjon bygger Netlight på tillit, ansvar og inkludering. Vi fokuserer på personlig vekst kombinert med vekst av kompetanse og kunnskap. Vi deler kunnskap på kryss og tvers av nettverket og hjelper hverandre til å bli bedre. Vi tror at kundens problemer og vår personlige og profesjonelle vekst skjer best i samarbeid med andre. Som Netlighter blir du gitt ansvar fra første sekund og du får muligheten til å være med å forme hvilket selskap Netlight skal være i fremtiden.

Talent search i Netlight møter mange personer fra IT- Oslo hvert år. Vi ansetter omtrent 8% av personene vi treffer. Vi fokuserer på langsiktige relasjoner, verdsetter nettverksbygging og er åpne for å treffe personer som vil lære mer om oss. Enten det ender i en ansettelse eller ikke. Flere av våre ansettelser er resultatet av langsiktige relasjoner og dersom vi finner ut at det ikke er match mellom Netlight og deg, har vi mye kompetanse på markedet, og kan komme med tips på hvor du kan finne drømmeprosjektene og arbeidsgiveren.

Ikke nøl med å ta kontakt og være åpen og ærlig med hva du ønsker å få ut av samtalen. Vi snakkes gjerne.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Summer internship i 2020? Internship

Netlight er IT-konsulentselskap med kontorer i Oslo, Stockholm, München, Berlin, Hamburg, Helsinki, Zürich og København. Vi leverer konsulenttjenester innenfor IT
Sted
Oslo
Les mer

Bildegalleri

Kontaktperson

Filmer

Adresse