<  
>  

Swedbank

Bankvirksomhet, Finans -verdipapirer / megling, Investment banking

Swedbank har sine røtter i den svenske sparebankbevegelsen, med historie tilbake til 1820. Sparebankene ble grunnlagt med det formål å bidra til økt velstand og en tryggere tilværelse gjennom økonomisk planlegging. Swedbanks virksomhet er fortsatt basert på det samme utgangspunktet: Vi skal fremme en sunn og bærekraftig økonomi for folk flest. Dette innebærer en balansert økonomi som er sunn både for den enkelte og for samfunnet i sin helhet.

Swedbank er en full-service bank for såvel privatkunder som for bedriftskunder på hjemmemarkedene Sverige, Estland, Latvia og Litauen. Forretningsvirksomheten er først og fremst innrettet mot privatpersoner samt små og mellomstore bedrifter. Vi tror på en tradisjonell bankmodell der nære kunderelasjoner og rådgivning står i sentrum. Vi fokuserer på kundenes behov, ikke på produktene våre.

Swedbank er Sveriges største bank når det gjelder antall kunder, og vi har en ledende posisjon i våre øvrige hjemmemarked som er Estland, Latvia og Litauen.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Jobbmuligheter i Swedbank
Jobbmuligheter i Swedbank

Som medarbeider i Swedbank er det din drivkraft og ditt engasjement som avgjør hvordan du utvikler deg i konsernet. Hvis du har det som kreves gir vi deg de riktige forutsetningene for at du skal få den karrieren du ønsker.

For Swedbank er det viktig at medarbeiderne trives og får mulighet til utvikling

Swedbank er i dag et internasjonalt konsern med mange spennende utfordringer for medarbeiderne. I Swedbank etterstreber vi å ivareta hver medarbeiders individuelle talent og oppmuntre dem som søker nye utfordringer i konsernet. Konsernets gode resultater og økte internasjonale anerkjennelse er et resultat av en prestasjons innrettet kultur, tydelig og åpen kommunikasjon, tilpasningsevne og medarbeidernes sterke engasjement. Det spiller ingen rolle om målet ditt er å arbeide med rådgivning, produktutvikling eller aksjehandel. I siste instans bidrar lyst, engasjement og drivkraft hos medarbeiderne våre til at kundene får en enda bedre mottakelse. Derfor har vi i Swedbank en felles rettesnor for hvordan vi skal møte både medarbeiderne våre og omgivelsene.

Trainee

Traineeprogrammet

Traineeprogrammet gir deg muligheten til å få et unikt og helhetlig bilde av Swedbank som selskap og hvordan vi jobber
Antall traineer
2 (varierer)
Sted
Oslo

Internship

Summer Internship

Som Summer Intern i Swedbank får du ta del i et vidt spekter av selskapets aktiviteter med utgangspunkt i avdelingen
Antall internships
4
Sted
Oslo

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (19)
logo
Traineeprogrammet
Traineeprogrammet gir deg muligheten til å få et unikt og helhetlig bilde av Swedbank som selskap og hvordan vi jobber på tvers av avdelinger og landegrenser. Som trainee får du muligheten til å se kapitalmarkedet fra flere avdelinger i starten av din karriere. Dette gir en unik helhetlig forståelse av de ulike sidene av kapitalmarkedet samtidig som du får muligheten til å finne ut hvor du vil fortsette din karriere. Du får tidlig mye ansvar og vil være i tett dialog med selskaper og investorer. Swedbank Norge har tilbudt traineeprogrammer for nyutdannede siden 2000. Om programmet Traineeprogrammet har en varighet på to år og gir et godt grunnlag for en videre karriere i et av Norges ledende finansmiljøer. Vårt traineeprogram er bygget på tre hjørnestener: Faglig kompetanse Nettverksbygging Personlig utvikling Swedbank tilbyr to ulike traineeprogrammer: Investment Banking og Konserntrainee. På et overordnet nivå består traineeprogrammet av to deler: En generell del med coaching, mentorordning og seminarer, og en faglig del med en miks av faglig opplæring og forretningsrelaterte oppdrag. Swedbank tilbyr to ulike traineeprogrammer: Investment Banking og Konserntrainee. Som trainee på Investment Banking starter du i avdelingen for aksjeanalyse. Som Konserntrainee starter du på vår Large Corporates avdeling. Her vil du være det første året av programmet. Andre året vil du tilbringe innen en av våre andre avdelinger. Innen Investment Banking kan du gå videre innen Corporate Finance eller Markets. Som Konserntrainee har du mulighet til å tiltre i de fleste av bankens avdelinger, inkludert Investment Banking. Det er også muligheter for internasjonal utveksling ved en av våre filialer eller på vårt hovedkontor i Stockholm. Vi tilbyr store personlige utviklingsmuligheter, en bratt lærekurve i et dynamisk og sterkt faglig miljø, med gode lønnsbetingelser.
logo
Summer Internship
Som Summer Intern i Swedbank får du ta del i et vidt spekter av selskapets aktiviteter med utgangspunkt i avdelingen for aksjeanalyse. Vi stiller mange av de samme kravene til våre interns som til våre traineer, og programmet gir en fin mulighet til å anskaffe seg relevant arbeidserfaring. Et Internship passer godt for studenter som har ett til to år igjen av høyere utdannelse. Vi tar inn inntil fire Summer Interns hver sommer. Internshipet varer i åtte til ti uker med to ukers ferie halvveis.

Adresse

0250 OSLO