<  
>  

Swedbank

Bankvirksomhet, Finans -verdipapirer / megling, Investment banking

Swedbank har sine røtter i den svenske sparebankbevegelsen, med historie tilbake til 1820. Sparebankene ble grunnlagt med det formål å bidra til økt velstand og en tryggere tilværelse gjennom økonomisk planlegging. Swedbanks virksomhet er fortsatt basert på det samme utgangspunktet: Vi skal fremme en sunn og bærekraftig økonomi for folk flest. Dette innebærer en balansert økonomi som er sunn både for den enkelte og for samfunnet i sin helhet.

Swedbank er en full-service bank for såvel privatkunder som for bedriftskunder på hjemmemarkedene Sverige, Estland, Latvia og Litauen. Forretningsvirksomheten er først og fremst innrettet mot privatpersoner samt små og mellomstore bedrifter. Vi tror på en tradisjonell bankmodell der nære kunderelasjoner og rådgivning står i sentrum. Vi fokuserer på kundenes behov, ikke på produktene våre.

Swedbank er Sveriges største bank når det gjelder antall kunder, og vi har en ledende posisjon i våre øvrige hjemmemarked som er Estland, Latvia og Litauen.

Fakta om Swedbank
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Jobbmuligheter i Swedbank
Jobbmuligheter i Swedbank

Som medarbeider i Swedbank er det din drivkraft og ditt engasjement som avgjør hvordan du utvikler deg i konsernet. Hvis du har det som kreves gir vi deg de riktige forutsetningene for at du skal få den karrieren du ønsker.

For Swedbank er det viktig at medarbeiderne trives og får mulighet til utvikling

Swedbank er i dag et internasjonalt konsern med mange spennende utfordringer for medarbeiderne. I Swedbank etterstreber vi å ivareta hver medarbeiders individuelle talent og oppmuntre dem som søker nye utfordringer i konsernet. Konsernets gode resultater og økte internasjonale anerkjennelse er et resultat av en prestasjons innrettet kultur, tydelig og åpen kommunikasjon, tilpasningsevne og medarbeidernes sterke engasjement. Det spiller ingen rolle om målet ditt er å arbeide med rådgivning, produktutvikling eller aksjehandel. I siste instans bidrar lyst, engasjement og drivkraft hos medarbeiderne våre til at kundene får en enda bedre mottakelse. Derfor har vi i Swedbank en felles rettesnor for hvordan vi skal møte både medarbeiderne våre og omgivelsene.

Internship Antall internships

Antall internships
4
Sted
Oslo
Les mer

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

0250 OSLO