<  
>  

Swedbank

Bankvirksomhet, Investment banking, Finans -verdipapirer / megling

Swedbank har sine røtter i den svenske sparebankbevegelsen, med historie tilbake til 1820. Sparebankene ble grunnlagt med det formål å bidra til økt velstand og en tryggere tilværelse gjennom økonomisk planlegging. Swedbanks virksomhet er fortsatt basert på det samme utgangspunktet: Vi skal fremme en sunn og bærekraftig økonomi for folk flest. Dette innebærer en balansert økonomi som er sunn både for den enkelte og for samfunnet i sin helhet.

Swedbank er en full-service bank for såvel privatkunder som for bedriftskunder på hjemmemarkedene Sverige, Estland, Latvia og Litauen. Forretningsvirksomheten er først og fremst innrettet mot privatpersoner samt små og mellomstore bedrifter. Vi tror på en tradisjonell bankmodell der nære kunderelasjoner og rådgivning står i sentrum. Vi fokuserer på kundenes behov, ikke på produktene våre.

Swedbank er Sveriges største bank når det gjelder antall kunder, og vi har en ledende posisjon i våre øvrige hjemmemarked som er Estland, Latvia og Litauen.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Trainee

Traineeprogrammet

Traineeprogrammet gir deg muligheten til å få et unikt og helhetlig bilde av Swedbank som selskap og hvordan vi jobber
Antall traineer
2 (varierer)
Sted
Oslo

Internship

Summer Internship

Som Summer Intern i Swedbank får du ta del i et vidt spekter av selskapets aktiviteter med utgangspunkt i avdelingen
Antall internships
4
Sted
Oslo

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

0250 OSLO